Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUN_Sector

őstag

válasz sb #64745 üzenetére

Behelyeztem a b580-at, nekem a cpu tudja a resizable bar funkciót, így a vga teljes mértékben működőképes.
    Cyberpunk 2077 fhd-ben mindent bekapcsoltam, ultrára raktam, látótáv is maxon, meg sem kottyan neki.
    A ventik fixen mennek idle állapotban is, a géphez közel hajolva hallatszik, de ez minden negatívum amit el tudok mondani. Kint vannak youtubeon már az első felhasználói tesztek is, tényleg jó lett a kártya. Más kérdés hogy hiánycikk, egyelőre a 250 dodós listaár csak álom

Fogyasztást nem tudok nézni, mert a legfrissebb rendszerdiagnosztikai eszközöm (hwmonitor) továbbra sem ismeri fel az adatait (generic microsoft vga, ennyi, minden adat nélkül) - de ez a 3rd party app mulasztása egyelőre

A processzor a vga felett helyezkedik el, nem melegebb mint amikor igpu-n használtam, így valószínűleg nincs túlzottan nagy hőtermelése.

Nekem a limited edition van meg, csodálatos az anyaghasználat (egyfajta selymes tapintású mattfekete gumis műanyagburkolatot kapott), de a steel legend háromventis változat mindenesetre most is minden referenciakártyánál jobbnak tűnik

Új hozzászólás Aktív témák