- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi SIM-ek itthon
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
HUN_Sector #63049 üzenetére
Nyilván hardvertől és összeállítástól függ. Én pl világ életemben, bármilyen gépben Top flow hűtő mellett szavaztam, tapasztaltam főleg kisebb házakban, hogy mennyit számít az, ha az alaplap kap légáramlatot vagy sem. Vízhűtéssel meg pont az a baj, hogy az alaplap semmi levegőt nem kap, amit egy top flow hűtő pl tud biztosítani. Nagyon jó, hogy a légnél jobban hűti a procit, csak épp az alaplap nem kap semmi légáramlatot.
Meg ha 5800X3D-t és 4080-ast pakolnék az NR200P-be, esélyes, hogy lennének melegedési gondjaim
A retró LGA 775-ös gépemen is pl egy Grand Kama Cross 2 hűtő van, a korábbi toronyhűtő esetében az északi híd bordája sütött, ezzel a hűtővel már viszont az egész alaplap kap levegőt, és csak meleg a borda, rajta tudom tartani a kezemet.#63050 Grave_444
Esélyes, viszont AIO vagy torony esetén sok esetben csak a panaszokat olvasom ilyen kis házak esetén. Nekem pl hírhedten melegedős alaplapom van, Gigabyte B450i Aorus Pro WIFI, mindenhol azt olvasom, hogy a VRM 80 fok fölé megy, az SSD is melegszik. Én használtan vettem a lapot, az első dolgom az volt, hogy TG Minus Pad-dal újrapadoztam az egészet, valamint 120 mm-es ventis Big Shuriken 3 hűtő van a procin, az egész környékre nyomja a levegőt. VRM-em több óra Prime95 alatt sem ment 57 fok fölé, SSD megáll 55 foknál
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged