- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
válasz
HUN_Sector #62871 üzenetére
Az ilyen hutoket ugy szokas felrakni hogy a legalabb a ket szelen bordak kozott eltavozo levego ne legyen teljesen blokkolva, ugy latom itt sikerult pont ugy pozicionalni hogy egyik oldalt a memoria masik oldalt az IO shield. Ez egy kb negyzet alaku huto ugyhogy en beprobalnam 90°-al elforgatni + A Redux venti kis ellenallasra van (haz), normal noctua jo lesz. Meg az az oldalso slim venti legyen osszhangban az elforgatott cpu hutovel.
-
Pista0001
addikt
válasz
Ez melyik Be Quiet? Még egy legelső szériás 350-esem van, az nem jutott el odáig, gariidő vége után 2 hónappal megadta magát, nem indult vele a gép, csak a ventik pörögtek fel.. Nézegettem korábban is, de nem vettem észre púpos kondit. Pár hete újra előszedtem, de most találtam egyet. Kicseréltem, most jónak tűnik, de azért nem bántam volna, ha nem szivat. Egy 105°C-ra hitelesített 2200 μF-os, 6,3 V-os TEAPO volt a ludas.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Storno, elvérzett a stressz teszten. Normálban jobb, terhelésben rosszabb. Hiába a dupla akkora légmennyiség, metro exodus alatt 8 magból 6 megütötte a százat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged