- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phulee
tag
Ez sajna így van, ezért vettem végül meg a Chiftec-et. Árban verhetetlen és teljesen jó a belseje és sokkal nem hangosabb, mint a konkurencia. Így meg, ha esetleg felbukkan a st.grál, akkor simán cserélem.
Az biztos, hogy a C6-ban azzal kell számolni, hogy nem zárhatod le mindenhol a légutakat. Viszont meglepően jól szerelhető, ha a HDD kérdést el tudod hagyni. A NAS-t meg szerintem simán elrejtheted egy sarokban vagy szekrény tetején. Úgy sem kell hozzá heti szinten sem nyúlni, áram kell neki meg lan és el is lehet felejteni. Neked meg marad egy letisztult géped.
SSD egyelőre még drága NAS-ba szerintem, főleg ha nincs szükség a sebesség többletre. Irodában WD Red Pro 2TB-osak vannak, 400-500.000 db fájl mellett aktívan használjuk 5-6-an minden gond nélkül. Tény nincs adatbázis használat, bár 2*512MB SSD cache-t kaptak. Otthon meg hasonlóképpen, csak inkább fotók és filmek, illetve oda is dolgozunk. Szerintem érdemes ezeket szétszervezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest