Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gianni85

veterán

válasz HUN_Sector #59063 üzenetére

“A házikódban a cpu hűtőventi ventilátor cseréjén nem gondolkodtál még? Azok általában csereszabatosak”

Mármint a DAN-ben? Azt már elengedtem… ott egy NH-9a volt és esetleg még alulra tehettem volna 2db 92es Noctua-t, de már nem próbáltam. Talán ha felül lennének a ventinek a helyek, akkor jobban kiszedné a felgyülemlett meleg levegőt a házból.
    Az rtx4070 30-40% venti mellett 70 fok körül hangtalan volt, a platinum sfx táp is… egyedül a cpu hűtéssel nem voltam megelégedve. Ha hagytam egyedi ventiprofillal 80 fok fölé emelkedni a cpu-t, akkor már elment, de akkor meg valami más melegedhetett túl az alaplapon, mert játek közben dobálgatott ki :F
    Egyébként vga alulfeszelve volt, cpu is kapott neg. co -t… előbbinek olyan 160w körüli fogyasztást mutatott, utóbbi 40-70 között mozgott.
    Az a baj, hogy a néma xbox sx-hez vagyok szokva… méretben a DAN már ott volt, teljesítményben lepipálta a konfig, de hangban elmaradt.

Jövő héten meglátom milyen lesz az NR200p egy toronyhűtővel és a fenti 2x120-as kifúvó ventikkel…

Új hozzászólás Aktív témák