- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Második bétánál jár a One UI 8
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Chaser #51853 üzenetére
Értettem elsőre is, ezért is írtam, utánanéztem, nem nagyon találni meghalt pico psu-t. Nekem tökéletesen megfelel, mindaddig, amíg mások, mondjuk a magyar emberek 95%-a nem használ túlfeszvédős szünetmentest, és egy villámcsapás, vagy annak másodlagos hatása pillanatok alatt kivégezheti minden otthoni elektromos eszközüket, plusz nincs minden helyiségben füst, co tűz érzékelő, oltórendszer, addig én sem aggódom a 10$-os tápocskám miatt!
LC powerről meg csak annyit, hogy itt egy pár régi, sok éves számla egy pár paneltápos LC power házról, a számla kiállítása után néhány nappal össze lett rakva mindegyik gép, a nagyja már rég alaplap- proci, vinyócserét kapott, de a ház, meg benne a táp, illetve az adapter nonstop megy azóta is, köszöni szépen, jól van mind.
Majd ha lesz időm, aggódok miattuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest