- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Chaser #51573 üzenetére
Érdekesen olvasom írásod. Az alaplap ajánlóba is sźénné alázzák a giga ezen lapját, pedig szerintem simán vállalható.
Persze igyekezni kell jól belőni ha lehet. Én a dropot a turbo LLC-vel nagyon lecsökkentettem, kb 0.005-0.01közé lehetett szorítani ami már jó.
MSI b450i gaming plux max-ban 10 fokkal melegebb az M.2 ssd. Gigában 39 volt max egy A2000.
VRM deltát nem néztem, de a giga egy 3350-et 4,05GHz-en 1,35V-on egy noctua nh-l9x65-el 31-65C közt tartott prime95 közben.
A vrm úgy idle 40-load 60fok közt tartózkodott szerintem az teljesen jó.A ház egy ss milo06 2x8cm-es venti 1000-2000 közt.
Cicergés nálam akkor volt, ha tuningoltam. CPUnál kevésbé, igp-nél meg borzalmas. Ha nem volt tuning akkor csend volt.Amúgy jók az elhelyezések a lapon, elől van az m.2 + hűtés, 3 kijelzőkimenet, van hang a hdmi porton akkor is ha a dp port daisy chainel, bt5, 3600 ram támogatás, normális hűtés a vrm-en, usb3.2, jó hangcsip, coax audio kivezetve a lapon, egyedül a biosa kesze-kusza ami nem tetszett, de a venti profilozás teljesen oké.
Én kicsit bánom, hogy cseréltem msi b450i-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Medence topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged