Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz #16939776 #40267 üzenetére

"Összeférceltem, ha nagyon ügyes vagyok 145-140mm-re le tudok menni a 160-ról!"
    Látatlanban még esetleg annyit, hogy a kompatibilitásra tekintettel érdemes kicsit átnyálazni a VGA kínálatot, mert nagy a szórás a magasságukban (főleg a felső kategóriában), illetve rossz esetben a tápcsatlakozó(k) elhelyezése is okozhat fejtörést.

(#40251) Tanisz: Egy ideje már nem frissítettem, úgyhogy a legújabb példányok nincsenek rajta, de itt is találsz néhány 6db SATA vezérlővel rendelkező alaplapot: [link]

(#40269) Duracellm...: Esetleg Silverstone ML05 / ML06 / ML06-E / ML09? Vagy az LP kártya és AC-DC megoldás fogadásán kívül pontosan mik a kívánalmak?

(#40271) Duracellm...: És ha készítesz hozzá normál hátlapot?

(#40274) vighpeter: "...úgy két év múlva a videókártyát cserélném egy izmosabbra (pl. 1060 6GB) és a proci helyére is egy - valószínűleg - 90W-s kerülne. Tuningolni viszont nem szeretnék. Nem tudom ezek számítanak-e pluszban valamit, inkább leírom."
    Komolyabb hűtőtermelésű és jobb szellőzést igénylő konfiguráció esetén az U1 Plus már hátrányba kerül a Metis Plus-szal szemben.

(#40277) AxBattler: Örvendetes, hogy bővül a kínálat rövid kártyákból a felső kategóriában is. :K

(#40279) picur10: Itt találsz néhány lehetőséget: #39314

• Peterhappy

őstag

válasz #16939776 #40267 üzenetére

Úgy lesz, ha összeállt a végleges konfig, akkor ismét jelentkezem!

@AxBattler: Milyen ventit érdemes bele venni? Raij. ventit nem találtam. Vagy mindegy?
    És - elnézést, ha hülyeséget kérdezek - hogy érted, hogy elosztóval érdemes venni?
    Köszi!

Huuuuu nagyon nem értek én ehhez... :(

Olyan 25K körül találtam egy-két elég szép Lian Li házat. Abban az árkategóriában akkor még nem igazán lehet jót kifogni?

Amit még nem írtam tegnap: úgy két év múlva a videókártyát cserélném egy izmosabbra (pl. 1060 6GB) és a proci helyére is egy - valószínűleg - 90W-s kerülne. Tuningolni viszont nem szeretnék. Nem tudom ezek számítanak-e pluszban valamit, inkább leírom.
    Illetve a 2,5-ös árakat elnézve azt hiszem marad a 3,5-ös HDD viszont keresek a P300 helyett eg 5400 rpm-es vinyót.

Eddig is és előre is köszönöm a segítséget :)

Új hozzászólás Aktív témák