Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz hm15 #40211 üzenetére

12:45 - "...a HDMI csatlakozóhoz nem lehet teljes egészében hozzáférni, így a kábelt sem teljesen bedugni." ... "Van erre valami ötletetek mielőtt vésővel esek neki?"

12:58 - "Egyelőre csípőfogó lesz..."

13:10 - "Elite 110 csípőfogó mod. :B Azon nevetek, hogy minden technikai eszközömre hímes tojásként tekintek, vigyázok rájuk mint a szemem fényére, erre tessék. De most nem volt más lehetőség..."

Igen látszik, hogy hímes tojásként tekintesz rá és bár megadtad az esélyt a javaslatokra, de 25 percen belül(!) (mínusz gányolással töltött idő) nem volt más lehetőség. ;]

Nulladik körben a tápot és a VGA-t kiszedve az alaplap csavarjait kellett volna meglazítani, és amennyit a holtjátékuk enged, az alaplapot a VGA felé ütközésig eltolni. Majd a VGA rögzítésének holtjátékát kiaknázni. És csak ezek után jöhettek volna a destruktív megoldások, azokat is 3x meggondolva. :B

• hegegabi80

addikt

válasz hm15 #40211 üzenetére

Ha a vga-t nem tudod kicsit jobbra húzni, akkor nem marad más hátra, mint a ház moddolása. De szerintem ennyit kéne mozogni a vga-nak. Valamiben nem akad meg?
    Én első körben lehet reszelővel megpróbálnám a csatlakozó részt kireszelni.
    Ha nem megy, akkor dremel vagy flex. Csak ugyebár ehhez ki kell pakolni belőle mindent.
    Ezt jól elbaltázták. Azért még nézd meg, hogy a vga rendesen benne van a pci foglalatba.

Nekem a spire 712 házban, ami hasonló ehhez, az alaplap miatt szívtam, mert valami kis kondi volt a pci és a foglalat között és egyszerűen ahol oda kell csavarozni a vga-t a házhoz folyamatosan megakadt.

Új hozzászólás Aktív témák