- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Igen, legalábbis én is úgy tudom, hogy a flex atx méret köré építkeznek, de eddig nem esett le mit akarsz ebből kihozni.
,hogy az
Alaplaptartó csavar helyei máshova esnek, ezért tolódik el pl. a hátlapi kivezetés a bővítő kártyához képest.Megértem az átalakítási problémák miatt felmerülő aggodalmatokat, de ilyen a "kevés pénzből, hátha kihozok valamit projekt"
Végül is csak a rögzítő csavarokat kell újrafúrni a régi eltávolítani, ha csak ennyin múlik a mini-itx lap beszerelése.Nyilván csak az elszánt és a linkelt házban fantáziát látó, felhasználónak szántam az ajánlást.
Amúgy maga a táska is érhet valaki számára kincset, ne adj isten a kártyaolvasó. -
HookR
addikt
Mindkét gyártó a saját útját járja, saját igényeik szerint készítenek alaplapot, nem a szabványokat követik. Ha valamelyik termékük netalán mégis flexATX, DTX vagy miniITX köré épült is - nem ismerem annyira a termékpalettáikat, hogy kizárjam a lehetőségét -, nem az a jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged