- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Igen Skylake. A proci lapja nincs meghajolva, es az elobb megneztuk a tap is mukodik. Proci ram slottonkent ki be akkor sem csinal semmit csak vilagit a led. Azt a kis hangot amit tegnap irtam a tap adja, gondolom a vedelem lekapcsolja automatikusan.
Holnap garifutar viszi a lapot vissza, es ahogy elneztem overclockersen a sok panaszkodo asus tulajt egy eletre elfelejtem a markat.
Sok emberke oda-vissza tolja az RMA-t mert hiaba a QVL random fagy ujraindul, nem kapcsol be, elfelejti a bellitasokat, XMP-ben tarolt ertekeket nem tudja kezelni, pontosabban kezeli csak eppen keves feszt tol a ram ala (SA) ... ugy cakkom-pakk a Z170 csalad szar naluk.
Allitolag a tobbi gyartoval ellentetben ok mas memorivezerlo elektronikat hasznalnak ennel a sorozatnal. vagy valami ilyesmi, nem tudom mar faradt voltam felfogni... nem is nagyon erdekel, foleg a mostani nyaksporolos hirt latvan.10-15 eve ugyanezt csinaltam ugyanekkora osszegekbol es talan 2-3 kis gondot leszamolva nem tudok beszamolni semmi komolyabb esetrol.
A T420-as Lenovo laptopppal az elkovetkezo 10 evben nem lesz negyed ennyi gond, es ebben meg anyag is van nem ugy mint az uj szeriakban.Jovoheten osszatolom valami parezres hutovel az uj lapot, az atlas-t mindjart meghirdetem, a tobbit meg hagyom eloregedni az asztalon ugy ahogy van. Egy penznyelo bosszusagdoboz az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Lenovo Legion Y540 Gamer Magyar Laptop i7 9750H 16GB DDR4 GTX 1650 Jó Akku!
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest