- Második bétánál jár a One UI 8
- iPhone topik
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Igen Skylake. A proci lapja nincs meghajolva, es az elobb megneztuk a tap is mukodik. Proci ram slottonkent ki be akkor sem csinal semmit csak vilagit a led. Azt a kis hangot amit tegnap irtam a tap adja, gondolom a vedelem lekapcsolja automatikusan.
Holnap garifutar viszi a lapot vissza, es ahogy elneztem overclockersen a sok panaszkodo asus tulajt egy eletre elfelejtem a markat.
Sok emberke oda-vissza tolja az RMA-t mert hiaba a QVL random fagy ujraindul, nem kapcsol be, elfelejti a bellitasokat, XMP-ben tarolt ertekeket nem tudja kezelni, pontosabban kezeli csak eppen keves feszt tol a ram ala (SA) ... ugy cakkom-pakk a Z170 csalad szar naluk.
Allitolag a tobbi gyartoval ellentetben ok mas memorivezerlo elektronikat hasznalnak ennel a sorozatnal. vagy valami ilyesmi, nem tudom mar faradt voltam felfogni... nem is nagyon erdekel, foleg a mostani nyaksporolos hirt latvan.10-15 eve ugyanezt csinaltam ugyanekkora osszegekbol es talan 2-3 kis gondot leszamolva nem tudok beszamolni semmi komolyabb esetrol.
A T420-as Lenovo laptopppal az elkovetkezo 10 evben nem lesz negyed ennyi gond, es ebben meg anyag is van nem ugy mint az uj szeriakban.Jovoheten osszatolom valami parezres hutovel az uj lapot, az atlas-t mindjart meghirdetem, a tobbit meg hagyom eloregedni az asztalon ugy ahogy van. Egy penznyelo bosszusagdoboz az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest