Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Jah, pedig a thin-ITX lapok többségén megtalálható, meg a Gaming ATX deszkákon is... Én nem ezt tapasztaltam, persze láttam párat, de nem a "többségen", bár lehet rossz típusokat néztem. Az enyémen sincs. Anno a hangminőség miatt döntöttem ez mellett az ASUS M2-es lapjával szemben (a hangzásban nem is csalódtam), de mióta van külső DAC megint, azóta ez a feature totál haszontalan, ellenben muszáj vagyok külső SSD-t használni.
Van esetleg a tarsolyodban egy J1900-as passzív ITX (thin, vagy normál) alaplap, amin van mSata, vagy M2? Bevallom nem nagyon néztem utána, csak iponon, de ott nem láttam, persze lehet csak vak vagyok. És, hogy miért pont j1900? Mert ez passzív. Semmi más kritérium nincs. Most is passzív a gépem. És ezt szeretném ezután is így. Annyi különbséggel, hogy beépített DC tápos lapot keresek, hogy a tápellátás is passzív legyen és, hogy a házban még a paneltápnak se kelljen helyet keresnem.

Bár lehet az lesz a vége (mert igazából nem akarnám az alaplapot, procit memóriát stb. kukázni), hogy marad minden ahogy most van, és veszek mellé egy zed által is linkelt tápot, vagy valami hasonlót. Így akár egy későbbi komolyabb proci update-nek sincs akadálya, mondjuk kiegészítve egy 750 Ti-vel.
(#25998) zed1983: ezt én is néztem engem is érdekelnének (már ha vannak) tapasztalatok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- AKCIÓ! Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év gari!
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest