- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
A passzívsághoz hozzátéve. Nekem modecom 202-es házam van, ami jópofa, meg minden, most tervezem IX-01B-re cserélni, de mindegy is. Szóval próbáltam anno olyat, hogy passzívban menjen. Állítva használom, van a tetején szellőzéshely. A proci még csak-csak elbírta, de a HDD-nek annyira hiányzott az a minimális légmozgás, amit a proc ventilátort kavart, hogy nagyon melege lett tőle. Persze elképzelhető, hogy ha kéményszerűen felfele tud mozogni a levegő, akkor épp kibírja télen, de nyáron valamilyen ventilátor nem árt bele.. Akár csak vésztartaléknak is. A lényeg, hogy legyen valami, ami az egész házat át tudja szellőztetni, valamint legyen elég hely benne. Meg igazából nem is az a kérdés, hogy bírja-e, mert egész sokáig bírják nagyon magas hőmérsékleten is az alkatrészek, de kérdés, hogy meddig.
IX-01B -et toldással használ valaki? Tényleg belefér egy 2.5ös és egy 3.5ös drive egyszerre..?
[ Módosította: radi8tor ]
-
tthom
senior tag
Mindig ajánlgatjátok a Chiectec IX-03B és társai házakat, hogy jók, ami igaz is.
De az MK-35DV bővítőmodullal találkozott már valaki mostanában hazánkban? Kerestem, de nem találok seholsem és szeretnék egy 3.5ös HDD-t is belerakni..Vagy van valami más hasonló kockajellegű, amibe belefér 1db 3.5 és 1db 2.5 drive is?
-
tthom
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
VitaD5
Típust nem tudom, Thermaltake nem árulja el, én meg most nem szedtem szét, mert elég körülményes a rugókkal visszatenni. De kb. bármilyen jó, szabályozza a fordulatot úgyis. Azért csak nem veszek még egy ugyanilyen hűtőt.Duracellm...
Köszönöm a felajánlást, de gondolom, ha tápjavításhoz vetted, akkor nem PWM-es, ide az lenne az ideális, szépen alacsony fordulaton pörög az idő nagy részében. Bár nem tudom van-e észrevehető előnye a három vezetékeshez képest.. Bár most nézem, csak 4 vezetékes van az alaplapon.rover45
Mitől megy tönkre? Az évek.. Napi 10 órát megy, aztán már kopik, ezért morog. Már az előző Core2ön is ez volt, most meg az i3-at viszi egy ideje.AxBattler
Igen, ezt az AKASA-t én is láttam, csak nem tudom mennyire jó márka. De eddig ez a befutó nálam is. Szerintem gyári Intel nincs 40mm alatt, legalábbis nem láttam még. -
tthom
senior tag
Kezd tönkremenni a venti a jó ki Thermaltake Slim X3 hűtőmön. Elkezdtem kutatni, de elég kevés 80x80x15-ös hűtő létezik.. Van a Noiseblocker, de annak az árán kb. veszek egy új hűtőt.. Aztán van valami Delta, amiről azt írják, hogy alacsony fordulaton kattog..
Valamint van egy Akasa 10.8mm magas, de tudásban kb. mint a mostani, 1500Ft körül.
Arra gondoltam, hogy nem kellene-e kicserélnem egy sima rézmagos lapos hűtőre, amin elfér a normál 25mm-es ventilátor.. Nagyobb választék, ugyanakkora hangnál nagyobb légszállítás. Csak nem tudom, hogy nem sokkal rosszabb-e, mint ez a jó kis hőcsöves hűtő. Bár, 10mm-nyi hűtőborda nem sok.. Ez legalább 20mm vastag.
Ja, i3 van alatta. Vélemény?
-
tthom
senior tag
Gaben01-nek köszönhetően megtudtam, hogy a HD4000 már elbírja az AVHCDt, lejátsza a kamerás felvételeket, így ez lesz a konfig alapja, könnyebben elbírja a paneltápom..
Majd beszámolok, hogy nálam is jó e.
-
tthom
senior tag
Hmm, látom már. Igen, feszcsökkentés az mindenképp kellene. Picit azért húzok az FM2 fele, mert ott még egy sorozat tuti van benne, lehet kettő is, míg az 1155be kb. ez a HD4000 lenne a vége. Igaz, ha nagyon minden szakad, akkor azt át lehetne alakítani diszkrét vgaval elég erőművé későbbiekben is.. Meg 1155öt használ a fél világ, egyszerűbb bármilyen proccot szerezni a későbbiekben. Ugyanakkor a házam kialakítása olyan, hogy a 1155ös socket tökre nem a szellőzőrács alá esik, míg az Asrock FM2jében szinte pont oda.
Csak csábít a nyers procierő is, főleg kisebb TDPvel. -
tthom
senior tag
Még egy kérdés..
Használ valaki A8-5500 v. A10-5700-at 96Wos téglatáppal? Elbírja vajon? Mert teljes terheléseken mindenhol 100W+ -t olvasok a komplett gépekre.. Eléggé határesetnek tűnik.
-
tthom
senior tag
válasz
Gaben01 #16128 üzenetére
Nem is a fullHDval van bajom, azt a mostani is viszi.. Hanem amit a kamerák kiadnak m2ts fájlokat, na azt nem bírja ez.. Nekem szimpatikusabb az intel a korábbi évek tapasztalata alapján, de ha van egy kicsi esélye is, hogy az sem bírja el az IGP miatt, akkor aztán moroghatok.. AMD azért jobban eszi az áramot, igaz, komolyabb is benne az IGP.
-
tthom
senior tag
Üdv!
Gépcsere előtt állok.. A jelenlegi E6400es ITX konfigomat cserélném..
Mivel nekem már ez is elég általános használatra, a cél az lenne, hogy a következő gép már elbírja az AVHCD videók lejátszását.Van valakinek tapasztalata azzal, hogy szimplán IGPvel, tehát HD3000, HD4000-el elbírja-e az i3?
Ez az E6400, alaplapi VGAval, valami őskövület, nem. Kutatom a fórumokat, de nem találtam egyértelmű leírást. Intel IGPnél panaszkodnak bluray lejátszás hibára, játékok közbeni hibákra..
A fő kérdés, hogy
Socket FM2 + A8 v. A10, amikben ATI van és tuti lejátsza, vagy LGA1155 + i3 HD3000 v. HD4000...
Mivel VGA kártyát nem fogok/tudok belerakni a gépbe, fontos lenne bármilyen infó.. Ugye az intel elterjedtebb, tudom, h vége a 1155nek is, de később talán jobban eladható, cserélhető a proc, AMD meg mostanában évenként cseréli a Socketet.
Thx.
-
tthom
senior tag
Na, lemértem végre én is a gépem fogyasztását, azért meglepő, hogy ennyivel többet fogyazt, mint az i3 sorozat.
Tehát Intel G41 lap, E6500, 4Gb mem, SSD + 3.5ös winchi, Modecom 202 ház.
Idle: 40W
Terhelve, dupla CpuBurn: 80WMindenkinek kellemes vasárnapi ebédet.
-
tthom
senior tag
Én meg ilyenkor bánom, hogy DDR2es lapom van.. 4Gb DDR2 modul - 10e, DDR3 - 5e... De jó is lenne átcserélni 2x4Gbra a mostani 2x2-öt..
-
tthom
senior tag
Én meg átcseréltem az E2180-at egy E6500ra, valamint elfordítottam a proc bordát, így valamivel jobban fúj kifele is. Ha nem lesz melegebb, már jó, mert csak jobban fűthet ez.. Eddig megy, nincs gond vele. Ha valaki tud azért nulla hanggal rendelkező 4cm-es ventit, szóljon.
-
tthom
senior tag
Hát, akkor meg a kezed lóg a levegőben.
Szal ergonómiailag nem jó sehogysem. Nekem már attól is csontkinövésem lett egy idő után, hogy nem volt csuklótámasz a billentyűzetnél és az asztalon volt állandóan a kezem. Persze, alkat függő, de hosszútávon lehet jobb, ha értelmes testtartásban ül órákat az ember.
-
tthom
senior tag
válasz
kisza25 #8212 üzenetére
Mi is vettünk tablet, kínából, mert itthon vagy olcsó, de gagyi, vagy jó, de drága. Arra jó, amire szántuk. Levélnézéshez nem kell a nagygépet bekapcsolni, a gyerek nem a nagygépet állítja el, gyors netezéshez, filmnézéshez jó. De egész napos munkára nem használnám, mint egyesek már vízionálják.
-
tthom
senior tag
válasz
kisza25 #8205 üzenetére
Jó dolog a laptop, ha csak napi 1-2 órát, hobbi szinten használod. Netán rá vagy kényszerítve munkából adódóan. De egész napos használatra, terhelve, egyszerűen nem alkalmas.
Akkor lehet, ha rak az ember egy monitort, egeret, billentyűzetet.Netán megemeli a laptopot, de akkor is kicsi a kijelzője. De emelett még az is van, hogy a hűtésük általában elég hangos teljes terhelésnél.. Állandó gépnek meg kell külső winchi, mert a belső elég kicsi tud lenni. De akkor meg megint másolgatni mindig, ami épp kell.. Szóval kompromisszum.
Nálunk is van mindkettő, de maradtam a 24es moncsi+itxnél. -
tthom
senior tag
Valami kisméretű Firewire megoldással találkozott már valaki? Nincs a lapomon csatlakozó és kellene valamiképp.. A Modecom ház 5.5cm magas, szóval...
Várom az ötleteket.
-
tthom
senior tag
Hát, a szabványos alaplapi tápcsatlakozó tényleg érdekes jószág.. Viszont ha azt nézed, hogy egyes procik, vgak mekkora áramot vesznek fel, nem vihetnek 4 cérna vastagságú vezetéket.. Gondolj bele, 5-12Von egyszerre átvinni akár 200-300Wokat. Jó, vannak külön tápcsatis VGAk, de elméletben mehetne a lapon keresztül is.
-
tthom
senior tag
Megosztom veletek az örömömet, sikerült átírnom az EDID részét a monitoromnak. Végre működik rendesen, így ezzel se lesz gondom többet.
Semmi eltolás, tökéletes a kép ismét, maradhat az alaplap még 1 évig.
-
tthom
senior tag
Nekem meg kezd megingani a hitem a minél kisebb ház a jó dologban, emiatt a moncsi probléma miatt.
1. ha marad a monitor, a jövőben mindig fennáll majd ez a gebasz, mert általában az integrált GPU az Intel.
2. nem tudok belerakni még low profile VGAt sem, mert az 5cm-be nem fér bele.
Legalábbis nem találtam.
3. meg persze azért meleg van bennt így nyáron.
Szóval vagy monitor csere, nagy bukással, vagy Zotac 9300as alaplap, az se olcsó, cserébe a 775ös foglalat nem is egy mai darab.. Netán házcsere, esetleg olcsóbb alaplap, low profile vga bele és akkor jó a moncsi. De akkor meg oda a kicsi ház érzése.
Mert létezik egész erős LP vga sima PCIal is, de hát mégiscsak már..Namindegy, csak gondolatok.
-
tthom
senior tag
Á, ezt már próbáltam régebben, negatív. Ez egy nagyon elcseszett EDID infójú monitor. Még a márkaszerviz se tud vele mit kezdeni. Szerte a világban küzdöttek vele emberek, volt aki visszavitte, mások ATI, Nvidia használóként megoldották. Inteles megoldásról senki nem tud... Pedig amúgy jó nagyon, csak ez a baja, de ez már off itt, nehogy megszóljanak.
-
tthom
senior tag
Ja, érdekesség. Amióta állítva használom a Modecom 202 házamat, azóta a winchi hőfoka még nem érte el az 50-52 fokot, mint előtte. Úgy látszik jelentős szerepet játszik a hűtésben maga a ház is. Most épp 46 fok, teljesen jó.
-
tthom
senior tag
Ahhoz, hogy a beépített Intel videóverzérlő ne vegye figyelembe a monitor EDID infóját. Nvidiára, ATIra van megoldás, de Intelre nincs. Igazából nem szeretnék új gépet, csak lassan feladom a probálgatást ez a monitor + intel GPU párossal. Mivel a lap még mindig olcsóbb, mint egy új moncsi, ezért lenne az.
-
tthom
senior tag
Létezik még elérhetően a Zotac 9300 hoz hasonló ITX lap, amin van integrált ATI, vagy Nvidia GPU? Lehetőleg S775, de ha újabb foglalat, az is érdekes lehet.. Intel vonal.
-
tthom
senior tag
Mázlista, nekem csak IDEset sikerült, alig fér be..
Hát, nekem 1db venti van a procin és így, hogy zsúfolt, meg meleg is van, normál használatban 45-50fok a proci, szépen száll felfele belőle a levegő. Én is állítva használom. Gondolkodtam kis ventin, de olyan halk úgysincs.. -
tthom
senior tag
Nem kell aggódnod a 302 tápja miatt. Nekem 202 van, tehát ugyanaz, E2180, fapad G41es intel lap, winchi, ssd, slimIDE író - SATA átalakítóval.
Simán viszi a HD filmeket, nem instabil, teljes proci terhelésnél is csak a venti zúg jobban, de nincs fagyás, bőven elég az a táp. Mondjuk én a procit le akarom cserélni nagyobbra, de nem emiatt.
-
tthom
senior tag
Az a baj a tervezett helyükre beépített ventikkel, hogy jóval hangosabbak, mint ha kicsit távolabb vannak tőlük. (persze, valószínűleg hatékonyabbak is) Értem ezt úgy, hogy nekem jelenleg egy 8cm-es van a procin, kb. 1cm-el a fedlap, de helyileg nagyjából a szellőzőrács alatt. Kipróbáltam, hogy levettem a procihűtőről, átszereltem a fedlap gyári szellőzőjéhez közvetlen, gondolván, hogy így majd közvetlen kívülre fújja, vagy szívja onnan. Hát, jóval hangosabb ugyanazon a fordulaton, rendesen lehet hallani a zaját. Gondolom közelebb van a fülemhez és kevésbé van tompítva... Én pl, emiatt nem csináltam meg a 9cmre cserét, mert az már csak úgy férne el.. Meg ezért nincs benne +1 4cm-es, mert az is közvetlen a gép oldalánál lenne.
-
tthom
senior tag
Nem tudom volt-e már, hátha érdekel valakit:
THERMALTAKE Element Q VL52021N2ED 200W
Nem az enyém, csak feltűnt, hogy jó áron van..
-
tthom
senior tag
Nem rossz ez a hűtő. Én most azon agyalok, hogy a thermaltake hűtőmön 15mm vastag a venti, maga a hűtő 36. Jelenleg van felette 5mm hely kb.. Szóval valahonnan szerezni egy 10mm vastagságú bordát és berakni fölé egy rendes 25mm vastag ventit. Érdekes teszt lenne, hogy ilyen kicsi házaknál a borda mérete, vagy a légszállítás mennyisége a mérvadóbb.
-
tthom
senior tag
-
tthom
senior tag
Ha megnézed, itt a srác egy hasonlót épített be:
Belefér, annyi a gond, hogy amit te választottál, meg amit a srác is, 12cm-es ventivel van. A codegenben meg ott van az ODD felette, szóval szinte semmi levegőt nem kap. Hátsó ventis táp jobb lenne, oldalt talán több hely van, meg berakhatod úgy is, hogy a szellőzőrácsok felé fújjon. Nálam amúgy ez a táp para volt az egyik kizáró, ami miatt nem ez lett. A Spire és tsa sztem jobb ebből a szempontból, alacsonyabb is jóval, bár 2cm-el szélesebb.
-
-
-
tthom
senior tag
Főleg, hogy itt az aprón sztem azt egy bolt árulja.. Legalábbis a bontatlan, új termék, elég gyanús, árgépen is 14 körül van. Én pár perce belezsúfoltam mindent a 202esbe. Jelentem, belefér +1 SSD.
Tehát slimODD, 3.5ös winchi, 2.5ös SSD. Csak a kábelekkel kell kezdeni valamit, mert hát.. Szóval, csöppet zsúfolt. Csak most nem akartam tovább játszani, majd hétvégén. Meg valami kicsi légkeverőt kell a winchik környékére rakni, mert így elég súlyos.. Persze, ez az intel lap nem tud manuális szabályzást a ventiknek, így egy idő után süvít.. Namindegy, apróságok, majd kialakul.
Szerk: látott már valaki kisfloppy táp - SATA táp átalakító kábelt? Megspórolnék egy Y elágazást..
-
tthom
senior tag
Megjött a slimODDm, IDEs, ugye ezek vannak jó áron.. Namost, újabb probléma, az alaplap tápcsatija nem fér el az IDE-SATA átalakító tápjától.. Szóval kell derékszögű valahonnan.. Csak azért mondom, ha netán valaki ilyet tervezne modecom házba, számoljon vele.
Egyszerűbb, ha SATA drive kapásból.. Találtam egy régi kártyaolvasót is, szóval majd feltöltök pár képet..
-
tthom
senior tag
Van valakinek low-profile vga kártyája? Ha igen, lemérné, hogy mekkora magasságú? A neten a low-profile szabványál tól-ig érték van megadva, ezért kiváncsi lennék, hogy valóságban ez miként alakul.
-
tthom
senior tag
válasz
user137 #6737 üzenetére
Persze, de most is mindenből új kellett volna. Az i3-i5 meg nekem alapból nem jelent annyit, hisz nem játszok, számításra meg még egy darabig kibírja ez is. Így majd jövőre tényleg lehet az egész belsejét újra. Most elég volt ez a winchi, ház, alaplapcsere.. Még ha rel. kevésből meg is úsztam.
Mocskos anyagiak..
-
tthom
senior tag
Kérdés. Szerintetek egy 10x12-es szellőzőhelyre 10cm-es venti, vagy 12cm-es? 12es nagyobb, de ugye letakar belőle, 10es meg nem használja ki a helyet teljesen.
-
tthom
senior tag
Első nap: WD 2Tb Green winchi 52 fokos, proci 40-45 idleben, jobban nem terheltem még. A winchivel kell majd valamit kezdenem, az elég soknak tűnik..
-
tthom
senior tag
Hát nem. Közben persze eszembe jutott, ugyanezt csinálta egy nvidia kártyával is, a windows leegyszerűsíti a dolgot, HDMI? Akkor ez egy TV.. Csak nvidiához vannak leírások, h miként, itt nem működik. Persze, sima dvi csati nincs, így addig jobb híján vga-n nézem. Amúgy a win kibírta az alaplapcserét, szóval ami időt ott megspóroltam, mehet erre.
-
tthom
senior tag
Összeraktam nagyjából a gépet, fotózni még nem tudok, asszonynál van a gép, egész jópofa, szinte semmi hangja, mondjuk a tápegység terhelés nélkül, tehát gép kikapcsolva, sípol, nem tudom miért, terheléssel viszont kussban van.
Viszont. Találkozott már valaki olyannal, hogy DVI kimeneten el van csúszva a kép? Oldalra egy jó harmadnyit. Monitoron semmit nem lehet állítani, sima DSUBon jó.. De így izé.. -
tthom
senior tag
Nekem meg megérkezett a használt modecom házam. Jónak tűnik, egy két karc van az elején, meg az alján látszik, hogy járt már többfele. Egyébként fóliás minden oldala, fogalmam sincs, hogy miként használták.. Lehet vissza lett ragasztva?
Akkor alatta még bármi lehet.
Meg itt a Intel DG41MJ lap is, holnap legózok, ha lesz idő. A hűtés felett még van 5mm hely. Bőség zavara.
-
tthom
senior tag
Hát, azért az ilyen cserékkel óvatosan kell bánni, mert az oké, hogy csendesebb, csak meg kell nézni, hogy szállít-e annyi levegőt, mint amennyit a gyári tudott, különben megsülhet egy szép nyári napon.. Én inkább néznék egy passzív tápot bele, netán egy 4cm>6cm>8cm átalakítót, ami éppen van (nem térképeztem fel a lehetőségeket), én anno találtam 6cm>12cm adaptert, na az jó volt..
Vagy beleszerkeszteni a kimenetézhez egy radiál ventit, azoknak nagyobb a hatásfokuk, aztán kiszippantja a levegőt. De mindenesetre is belelógatni egy hőmérőt, hogy miként alakulnak a dolgok..
zodo: 202-es majd kiderül, még havernál van, elvileg csak az elejéről lett leszedve a fólia, amúgy, mint az új.. Gariban cserélt tápos, már ott porosodott régóta. Optimizmus!
-
tthom
senior tag
válasz
user137 #6561 üzenetére
Mondja, mondja! Nem olyan vészesen nagy azért. Végre hátrafele se olyan iszonyat mély.
Ja, elvileg lesz Modecom házam mégiscsak, van valaki, akinek van és tudja, hogy milyen magas proci hűtő fér bele maximum? Tudom nem nagy szám ház, de most már kiváncsi vagyok, ha az elején ennyire beleestem. Max lecserélem.
-
tthom
senior tag
Ja, meg találtam olyan oldalt, ahol Antec ISK 300-65 -be E7200-essel használták.. 65Wos táp egész jól bírja..
-
tthom
senior tag
Antec ISK 310-150-be vajon bele lehet passzírozni egy 3.5ös driveot? Tudom hivatalosan nem, de szerintetek elférne benne?
-
tthom
senior tag
Ja, egyébként a paneltápoknál miként van? Gondolom a DC-DC panel terhelhetősége is adott, nem csak annyi, hogy kicserélem a külsőt nagyobbra, ugye?
-
tthom
senior tag
Nagyon jól leírtad.
Igen, olyan keresek, ami nem túl drága, pofás, belemegy 5.25, 3.5, meg valahova benyomva egy 2.5ös, de mivel az SSD, még rendes hely se kell, valahova csak belefér. Valamint panel táp lenne az ideális, akkora teljesítménnyel, mivel core2/i3 menne bele. De már a paneltápról kezdek lemondani..
-
tthom
senior tag
Vajon ebben Mtech tényleg 150Wos külső táp van..? Mondjuk iPon tesztben csak 65wos, szóval...
-
tthom
senior tag
Basszus. Kinéztem ugye a Modecom 202-öt, merthogy az jó lesz. Erre eltűnt mindenki kínálatából, csak a 302 van, az meg nem tecc annyira.. Eeehh.. Most kereshetek valami mást, de nem nagyon van más olyan paneltápos, aminek lenne 100Wos tápja alapból. 65/75 meg nem sok..
-
tthom
senior tag
JCP házakat senki nem forgalmaz itthon? Régen volt iponban, de eltűntek.. Pedig tetszetősek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest