- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#16939776 #29394 üzenetére
Megvolt a skalpolás.
Gyárilag elbillenve volt felragasztva, erre a gyári paszta elterülése, illetve az egyik oldalon nagyobb rés a pcb és a kupak között volt árulkodó jel. illetve is volt csúszva az egyik leszorító fül felé.
Borotvapengéből, hosszabb csavarból és két anyából csináltam hozzá célszerszámot, így 1 perc alatt megvolt, mindenféle sérülés nélkül. A ragasztó teljes eltávolítása volt a kihívás, oldószer hiányában(nincs neki), egy nagyon kemény filcdarabbal sikerült lesúrolni a maradványokat.
Sima adalékos pasztával(NH-1) és rendesen felrakott kupakkal 8C°-ot csökkent a legmelegebb mag hőmérséklete, és közel azonosak lettek a csúcshőmérsékletek.Köszönöm a körültekintő összeszerelést, By.: intel
Ha lesz módomban komolyabb pasztával is kipróbálom, és akkor véglegesre vissza is ragasztom a kupakot.
Órajel maradt 4GHz@1.08V ez a konfigban mérve +20W fogyasztás az alap@1,008V-hoz képest és 10% teljesítmény növekedés, magok linx alatt 80C°-ot nem lépik át. Alap feszen, alap órajellel +30W mértem, így "tuningal" együtt még mindig 10W-al beljebb vagyok, mintha egyáltalán nem nyúltam volna hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- 27% számlával! MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest