Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok!
Ha a Prime box csoda a MindigTV go logóig jut csak el, onnan sehova tovább, az a box hibája, vagy esetleg a jelerősség kevés neki? Vagy ez utóbbi esetben is kellene látnom a menüt?
Azért gondoltam jelerősséget, mert kettő is van, és mindkettő ezt produkálja. Elvileg újraindítás volt, de ugyanez történt (sajna nem vagyok ott ahol a boxok, csak közvetítik a helyzetet) -
hedgehog
senior tag
válasz
darvinya #16406 üzenetére
Te sorba tudtad valahogy rakni a csatornákat?
Én egy androidos tévén nézem, de ez az egyetlen ami zavar. Korábban is volt már csomagom, de akkor még az előző applikáció-verzió volt, ami gyakorlatilag használhatatlan volt, ez a mostani már jó lenne, ha nem összevissza lennének a csatornák. -
hedgehog
senior tag
válasz
UberMutant #16397 üzenetére
hm, köszi ezt a tippet, én is benyomtam... aztán megpróbálom átszoktatni az asszonyt, mert ez minőségben már most jobb mint a mindigtv
-
-
hedgehog
senior tag
Srácok, használ valaki androidos tévével CAM modult?
Az előző LG tévémen (ami egyáltalán nem volt okos) teljesen jól működött, de az új Philipsen időnként elfelejt működni, és kiírja a tévé, hogy kódolt csatorna.
Segít rajta a tévé újraindítása, de néha az is, ha kihúzom a modult és visszateszem.Lehet ez modul/kártya probléma, vagy inkább a tévével van gond? Ha modul/kártya, akkor mennyi esélyem van arra, hogy cserélik az eszközt? (tőlük vettem a modult is még 2011-ben)
-
hedgehog
senior tag
válasz
doberman #14183 üzenetére
Hm, erről a konfigról nincs valahol egy hosszabb leírás?
fizikai eszközök ugye csak a rpi2 meg az omnikey? (most vettem észre, hogy a banktól kapott kártyaolvasó pont ilyen).Jelenleg egy cam-modullal használom egy régi LG tévén a rendszert, van ehhez képest az rpi-s megoldásnak előnye? (egy rpi3 amúgy is van a tévére kötve, kodival)
-
-
hedgehog
senior tag
Elnézést ha ez már nagyon lerágott csont (meg rémlik, hogy talán kérdeztem is már), de szeretnék a következőre egy out-of-box megoldást:
jelenleg egy ilyen egyszerű kis szobaantenna veszi a jelet, amit a padláson helyeztem el, egy sor cserépen keresztül néz ki Kékes felé.
Teljesen rendben működik (múltkor ugyan elmozdult, vagy az adáson variáltak, de forgatva sikerült beállítani újra).
Ettől függetlenül szeretném lecserélni, mert szeretném, ha nem kéne áram a vételhez (csak esténként nézünk nem túl sok tévét, ez meg folyamatosan működik ugye).
Szóval olyan tetőantennát keresnék, amit nem zavar egy cserép, és lehetőleg van rá szerelve csatlakozó is, hogy csak be kelljen dugnom a fenti szobaantenna helyére.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Dell notebook topic
- One mobilszolgáltatások
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest