Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Szia!
Nem teljesen jó helyre nyitottad a topicot, másrészt egy kérdésnek ezen a fórumon nem illik külön témát nyitni. Egy gyűjtőtopicban jobb helye lett volna. A fenti okokból valószínűleg zárni fogják hamarosan.
Azért megpróbálok segíteni rajtad. Ha esetleg közben zárnák, kérlek fáradj át a Windows XP-s topicba, azaz ide: [link]
Szóval az XP az alap beállításaik szerint újraindítja a gépet, ha a leállítás közben lép fel kékhalálos állapot. (A kékhalál képernyőt nem dobja az orrod elé.)
Ezt meg tudod gátolni a következő lépésekkel:
1. Sajátgép jobbklikk -> Tulajdonságok
2. Haladó beállítások, vagy valami hasonló nevű fülecske (angolul advanced).
3. Rendszerindítás és visszaállítás -> Tulajdonságok -> Rendszerindítás és visszaállítás
4. Automatikus újraindítás checkbox.
5. Sokszor OK.Ez magát a probléma okát nem szünteti meg. Valószínűleg valami driver kompatibilitási gonddal küzdesz. Amennyiben használsz valamilyen Roxio terméket, vagy Direct CD-t, valószínűleg az okozza a gondot. Ha nem, akkor az eseménynaplóból (ez azt hiszem, a felügyeleti eszközök között található a vezérlőpulton) esetleg rá tudsz jönni a hiba okára.
Sok sikert!Bocs, ha esetleg nem a pontos magyar neveket írtam, nagyon rég volt a kezemben XP és fakulnak az emlékeim.
-
Akkari
csendes tag
sziasztok!
nem vok biztos benne, hogy jó helyen nyitottama topicot, ezért bocsi....
az a problémám, hogy a gépem azt csinálja, hogy akárhogyan állítom le (gyorsbillenytyűről, Start menü/Shut down, satöbbi), ahelyett, hogy kikapcsolná a rendszert, mindig újraindítja. nem komoly probélma, csak idegesítő, és nem értem, egyszer csak elkezdte ezt játszani. nem raktam/vettem ki hardvert, ugyanaz az oprendszer, stb. azóta újratelepítettem egyszer az XP-t, és ez sem oldotta meg. újraraktam az alaplap driverét, de semmi. várom a tippeket, és köszi.

Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- World of Tanks - OFF topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Google Chromecast topic
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- VR topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest