- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
tothlaci #30653 üzenetére
IGOl légszűrőspray-t használok, kb. 3-4 éve vettem, most kezd kifogyni, pedig úgy 2000-enként ki szoktam takarítani a légszűrőket, szóval sokáig elég egy flakon, érdemes vásárolni belőle.
De, alapvetően mindegy milyet veszel, légszűrőspray-k jól ellátják a céljukat, csak ha spray-zed, akkor 2-3000-enként ki kell takarítani az egészet.
Érdemes befújni egyébként magát a házat is. -
jaktib
tag
válasz
tothlaci #25660 üzenetére
Az enyém is ugyanezt csinálja.(Stalker) Mikor megvettem nem kellett pici gázt adni, de most igen. Gondolom, hogy az a normális ha nem kell tekerni a kart, a használatiban is az van. Mivel tényleg csak minimális gázt kell adni és mindig azonnal beindul, így én nem foglalkoztam vele. Gondoltam ha viszem a kötelező szervizre majd megemlítem nekik.
-
g@bo
nagyúr
válasz
nekem a 4t zip indult hidegen pici gázzal, szvsz nem hiba, ill az alapjárati csavaron tekertem picit, utána elmúlt.
mennyit kajál a most a gépet 100-on? fojtás előtt után mennyi a kényelmes, hamar elérhető végsebessége? mennyire hangos?
most van picinke akciózás sr factory.. [link]
-
Criton
veterán
válasz
Ha 1napot állt hideg garázsban , vagy csak úgy állt akkor egy kis gázadás kell neki mindig.
Ha napközben többször használod, leállítod majd később 1-2órával újra be, akkor elvileg nem kell neki a gáz.
(#25659) SzlobiG : én nekem délelőtt állt a motor a napon, árnyékos hely nem is nagyon volt, a mélygarázsba meg csak a főnökök parkolhatnak
nos, kapcs és a vízhőfok már a 3. csíknál is volt, gurultam vele egy picit és 70fok, de ezt többnyire tartja, nagyon nem megy ennél feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- GTA VI
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest