- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
LeoVince #12278 üzenetére
Megértem a szomszédaid
Rotor82:Télen való motorozás: térded nagyon kell védeni! Fontos ha nem akarod hogy később kattogjon stb stb...Sajna az enyém már igen,pedig még nagyon fiatal vagyok (16)én ki nem állhatom a fűkaszákat,csak azért vagyok itt mert a simson topic kihalt
Meg őrült is vagyok,ha ezt a roh*dt projekteme be tudnám fejezni... 2x 25 ccm-es 2hengeres simson 18000res vagy nagyobb fordulaton.
-
-
akos3
addikt
válasz
LeoVince #12243 üzenetére
Köszi
jah hát régen itt is akos4 néven vtam (mint ahogy az aláírásom mutatja is), csak egy egy kavarás után ez lettem...mind1(#12244) bajnokpityu Én nem azt mondtam, h a szalon megbízhatóbb minden esetben, mint a magánszemély. Eleve én nem magánszemélyhez hasonlítottam hanem azokhoz a maffia autó/motor piacokhoz amit pl LeoVince is írt. Ahhoz képest sztem ég és föld egy márkaszalon. Harmati tényleg jó, ezekszerint Te is ismered?!
-
akos3
addikt
válasz
LeoVince #12240 üzenetére
Jó hát gondolom Te ilyen maffia autókereskedésbe mentél ahol az első dolguk a visszacsavarás.
Én ezt a Yamaha Harmatinál vettem, ott is mondták ezt a 120-at. Márkaresekedés a megbízható, ezért is drágább. Nem csak h nem tekerik vissza, még át is nézik előtte, jobb esetben még pár hónap garit is vállalnak. Ők ugyanis presztizs kérdésből nem verik át az embert. Nem menne oda senki többet. -
Backspace
tag
válasz
LeoVince #12188 üzenetére
Talált, süllyedt. Ma nézem meg a gépet. A telefonból megállapítva, az ember korrekt (tanár).
Anyagi okok miatt adja ennyiért, meglehet hogy motorikusan tropa. De ha ráülök úgyis kiderül hogy zörög-e csörög-e, húz-e a kormány...
Ezek szerint nem ajánlod...
Az az igazság, hogy 100k-nál sokkal többet nem akarok rá szánni és 50 ccm-eset sem szeretnék venni.Mit ajánlasz/ajánlatok mint robogószakemberek?
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
LeoVince #12155 üzenetére
Off: ..akkor ezt tessék tudatni a gyúrós topikban is.
Viszont az ottani hangnemen tényleg változtass. A topik stílusa teljesen más az összes többitől, nem kell felvenni mindent, és újoncként normálisan reagáld le a dolgokat.
..jah és ne boozyzz.
Még mielőtt kioktatásnak véled, nem az, csak szimplán jó tanács.
On.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest