-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
Backspace #12871 üzenetére
Van egy robogópiac az M3-as kivezető szakaszánál. Még a Malámmal vtam ott szervízben nagyon korrektek. Volt, h csak ugy elmentem dumálni a szervizeshez pedig nem is vt kivételesen baja a Malának. Sajnos cég nevet nem tok mondani. Keress rá googleban De telefonszámot azt tok. Maga a piac/szervíz száma: 061-4108391. szerelő mobilszáma:0630-3283283.
A számokat (hálisten) utoljára ugy 2 éve hívtam, remélem még élnek... -
DigitXT
félisten
válasz
Backspace #12871 üzenetére
Van egy srác, aki full korrekt volt, amikor a szíjszakadt Majámat elvittük
hozzá.(Az egyik kollégám ismerőse, aki segített a szállításban is.
)
Nem tudom, hogy hogyan hívják a szervizüket, de ha esetleg ellátogatsz
~ide, akkor fel lehet ismerni, mert van kint egy robogó a kapubejáró előtt. -
DigitXT
félisten
válasz
Backspace #12200 üzenetére
Jó, megbízható, és nem húznak le? Talán egy álomvilágban - nem itt.
Amúgy volt egy motorszerelő srác, aki abszolút korrekt volt, elég olcsón
és nagyon gyorsan, korrekten elvégezte, amit vállalt... Csak ő azóta már
Ausztrália felé vette az irányt - mondjuk meg is tudom érteni, de kár érte.
(Megint mehetek a lehúzós, nem megbízható bandához fékbetétcserére.) -
runner 125
nagyúr
válasz
Backspace #12193 üzenetére
Gratula hozzá, használd egészséggel!
Saját magad érdekében; vidd el egy szerelőhöz, ha lehet legyen ismerős, nehogy lehúzzanak, és csináltass egy állapotfelmérést.
Gondolok ez alatt arra, h ellenőrizzék a vezérműláncot, esetleg állítsanak szelephézagot, és mindenképpen cseréljetek olajat. Akármelyik barátommal vettünk eddig motort, és akármit mondott az előző tulaj az olajcsere az első lépés, ahogy hazahozzuk. -
LeoVince
csendes tag
válasz
Backspace #12189 üzenetére
Én amit ajánalnék neked az az Aprilia SR125-150!
2t blokk, megy mint a meszes, nem néz ki rosszul bár a fogyasztása elég sok, de kapsz azt is 120körül!Az az igazság hogy ennyi pénzért nem is szabad jó motort várni...a korrektséget nem bírod megállapítani, nekem pl. faterom ismerőse adta el a szar aeroxot!
Mindenesetre, menj el nézd meg, próbáld ki ha lehetséges vigyél szerelőt vagy aki ért hozzá!
Nézd meg ugye menetközben a kormányt ha elengeded akkor húz -e, gumik, hangja, szépen jár e, járasd sokáig, ja és majdnem elfelejtettem amikor odamész a kipufogóhoz nyúlj hozzá és ha meleg akkor vmi baja van, mert melegítette a motort!Ennyi jutott az eszembe hirtelen, és alkudj pofátlanul, mond hogy rendbe kell tenni a motort meg ilyenek!
Sok sikert!
-
LeoVince
csendes tag
válasz
Backspace #12186 üzenetére
Ahhogy én tudom..darabokra szét kellene szedni a motort, és minden olyan alkatrészt cserélni ami kopott természetesen gyárira!
Vagy csinálod azt, hogy jársz vele simán, és megáll amikor megáll de akkor számíts egy nagy számlára
Nekem pl: volt egy 100-as aeroxom, végre max 70-et ment! 34e km volt benne és a spirál szakadt volt, örültem hogy el tudtam cserélni...
De tanulni kell a hibákból
-
runner 125
nagyúr
válasz
Backspace #12184 üzenetére
34.000km egy 125-ösben? Henger szempontból az tuti a végét járja, csúnya felújítás várhat rád, ha egy olyat megveszel. Nem azt mondom, h nem lehet jó, de szervizelés alatt maximum az előírt periódusokat betartva, cserélték az olajat, szíjat, görgőket, de ezen kívül mást nem szokás a kis robogókkal csinálni.
Gondolok ez alatt a vezérműláncra, szelepekre, dugattyúra, stb..Alapjában viszont biztos nyerő konstrukció, ezekben is a Runner-ekben is használt Pigi blokk van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest