- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Éppenséggel elképzelhető, hogy az automata szívató áramellátásáról beszélünk, és ugye ha az áram fűtené, és úgy kapcsolna ki idővel, akkor emiatt a kábel miatt lehet, hogy nem működik az egész, és túldúsítja a keveréket, ami bemelegedő motornál okozhat fulladást (akár leállást is).
-
Rico45
őstag
-
-
DigitXT
félisten
Nem vagyok kamionsofőr, úgyhogy csak hallomásból: "hivatalosan" nem
mehet 90 fölé. Ha mégis ÉS azt rögzíti a tacho, akkor megb*szhatják.
(Nem hiszem, hogy minden (!) kamionsofőr ezt kockáztatta, aki elhúzott
bogyo112 mellett. Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy a "80-90-e" nem
tökéletes adat.De már rakott rá GPS-t, szóval se perc alatt meg tudja
nézni. Más kérdés, hogy fix 90? Vagy 80-90? Nincs is annál idegesítőbb,
ha vki előtt egy olyan megy, akinek össze-vissza "ingázik" a sebessége,
s a mögötte jövőnek alkalmazkodnia kell, miközben menne tempomattal.
Akár bio-tempomattal, beállva "pöcök 90-re"... Olyankor bevallom, simán
befigyel egy 100-110-es előzés, mivel jobb szeretek saját tempót menni.)urbanjozsi: mire gondolsz? A környezetre, vagy a névre?
Megkímélt,
(csillag)garázsban tartott, nem dohányzó (hehe), "hölgy" tulajdonostól? -
-
GPS 75km/h volt a vége, de így nem szerettem járatni, ami kényelmesen ment neki az meg kevés volt a 4 kerekűeknek. Egyelőre nem tervezem a 70-et, de a lehetőségét megadjuk, úgy alakul most az 50-es része. Ha lesz is nem a hard core 70-es felállás lesz, hanem valami átlagos amivel nő a vége, de a fogyi ha lehet nem.
korpicschess! Egyrészt nem bízok benne ilyen témában, másik meg, hogy már most is késő lenne úgymond. Nem hogy várni rá 2 hetet...
-
akos3
addikt
ennél még az eredetiség vizsgálat is több, nem h a teljes végösszeg. De ha érdekel, itt van egy kalkulátor, csak h tisztába legyél
szerk. egyébként meg, igen nem mindenkinek éri meg 50-nél nagyobb, mert nem használná ki. Akkor Te is ezek közé tartozol...ennyi
-
kcsa
veterán
Ezért akartam kiemelni, hogy ha a szó klasszikus értelmében vett "vidéken" jársz, akkor jó lehet az ötvenes. Én Bp agglomerációjában lakom, nem bírtam sokáig ötvenessel, úgyhogy megértem ha valaki azt állítja hogy nem lehet használni. A környékbelieknek én is ezt mondom.
-
runner 125
nagyúr
Ahogy írták már, be van ütve a blokkba a mennyiség. De, ha nincs nézz utána. Viszont nehogy csurig töltsd!
Alul van egyébkét a leeresztő csavarja. Érdemes egy kis benzinnel utána feltölteni és jól "átmosni" a kerék pörgetésével, h minden régi olaj, és esetleg fémreszelék/fémpor távozzon belőle. -
runner 125
nagyúr
..második link annyira tipikus.
"Sziasztok, az eddigi motorjaim: 2 db romet, babetta, simson star, honda px, suzuki ts 50, gilera typhoon, tehát van tapasztalat..."
Jah, ez az tényleg konklúzió alap.
hexameter93
Ne vegyél olyat.
enginev3.0
Aerox, Scarabeo, Liberty, SR (Piaggio, Mina), F12 F15 F18, Runner (50-esknél futómű necces tud lenni)..
hasznaltauto, kepesmotor, hasznaltmotor, motor, expressz, aprod, jofogas, stb. Google.
-
runner 125
nagyúr
Ez egy _egyedi_ darab. Valaki belerakta a 180-as blokkot, pár idomot rápakolt, terepgumikkal, ennyi.
Hivatalosan forgalomba sem lehet ilyet helyezni, - meg sem vásárolható így - nem véletlenül áll egy pódiumon valamiféle börzén.
Ha, van egy Ice váz max. 150-ből ki lehet hozni egy ilyen "stunt" élményrobogót. -
-
-
SzlobiG
félisten
-
runner 125
nagyúr
-
-
molnarpeter
nagyúr
Kezdésnek a gyújtást kell beállítanom úgy néz ki . Ugyebár mexás, és úgy néz ki, hogy a hideg és/vagy a kopás miatt újra be kell lőni. Remélhetőleg minél előbb meg fog érkezni a babetta gyulám, és akkor karácsonykor fel is lesz dobva a másik karbival egyetemben
Legalább a kazán mellett van, szóval nem fogok fázni arra a pár percre most. Legutóbb bajom inkább a cipőmmel volt, mert beázott, és majd lefagytak a lábaim.
mp
-
alba-regia
aktív tag
Tapasztalatból mondom (tanárként és szakértőként), hogy ezzel elég nagy probléma van. Sokkal több információval kell manapság rendelkezni ahhoz, hogy ne tiporjanak el a hétköznapokban. Akár a szolgáltatói ÁSZF-ekre, akár csak egy szerződés megkötésére, hivatalos ügyintézésre gondolok. Ebbe a problémakörbe tartozik, hogy a fiatalok jelentős része nincs tisztában azzal, hogy milyen formában kellene használni a közösségi portálokat (a munkáltatók elsőként ezt nézik meg, hogy kiszűrjék az idiótákat), hogyan kell viselkedni bizonyos helyzetekben, mi az etikett.
Nagy probléma még a rossz helyesírás, amit nem lehet pótolni a Word hibajavítójával egy hivatalos levél megírásánál. A túlságosan liberális jogszabályok következtében sokan túlértékelik magukat, majd ebből kifolyólag nem állják meg a helyüket a munkahelyükön (ha egyáltalán találnak állást).
Elnézést az offért.
-
runner 125
nagyúr
Az, míg Mo.-n próbáltam beszerezni, az 1 hónapos ígérgetéseket - "két hét és hozza a futár, garantáljuk", majd eltelt 4 és kinyögték, h "sajnos rosszat küldtek." - beleszámolva úgy 2,5 hónap elment a hazai szopásra.
Hollandiából paypal utalást követően az 5. napon hozta a futár. Természetesen a csillámos gyári Pigi idomokat, gyári 121 Cenere Opaco színkódos festékekkel együtt, amiket pusztán cikkszám alapján rendeltem be.
Ezeknek itthon meg küldtem makró fotókat, körbeírtam 10 e-mail-ben minden cikkszámmal együtt, h mi a rákra van szükségem. De, nem tudtak megbirkózni vele.Egyéb kérdés?
-
upsyka
aktív tag
-
Ez nem csak engem zavar, irreálisan drága rá az előlap, de már érkezőben van.[link]
Sőt! Tegnap szitált az eső, a motor fele elázott mert bevert az eső, fogtam rongyokat, betoltam az előtérbe ahol fűtés is van, áttöröltem, a szép az egészben, h ezt ki is fizették nekem munkaidőben. Munkatársak érdekesen néztek.
-
-
-
Mondjuk úgy, én (ahogy én látom eddig) jó helyre vittem el, csak az első szerelő volt zsákutca. Táboriék óta oké. Később csabihoz is lehet, h elcipelem, főleg ha blokk, dugó és egyéb nagy horderejű szavak kerülnek bele a szótáramba. Bár állítólag táboriék is értenek ehhez nem is kicsit. Jövőre ami érik a motoron az a féklámpa kapcsoló cseréje, elfogyott a műanyag új kell.
-
ZozzHUN
addikt
Hát megnéztem és nem találtam 20-ért patika babit, de nem is annyira vonzott az ilyen darab. Choi Nori 2005-ös mégiscsak, nem '82-es.
Tact 3L evett 100-on, Choi 1.5L eszik maximum, nekem megéri amíg a nagyobb mocit összerakom, utána eladom a Choi Nori-t, jobban meg is veszik mint a Babettát szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest