Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz NYPD #93709 üzenetére

Én ma robogóval jöttem. Délutánra eláll.
    Tegnap megbántam, hogy BKV-ra ültem. Mikor indultam, kicsit esett, vállalható volt, mire az Allee-nál feljöttem a metrótól, szinte már kisütött a nap. Délutánra megint szinte elállt az eső, mikor indultam haza.
    Hétfőn is motorral voltam, semmi gond nem volt.
    Pénteken reggel motorral jöttem, akkor kb egy cigisdoboz élének megfelelő méretű helyen átáztam a nyári kabáttal, de fél óra alatt megszáradt. Meg a jobb lábamon a bakancs külső éle és a nadrágszár egy kéttenyérnyi darabon lett vizes. Este pedig öcsémmel kocsival mentünk szüleinkhez. :D

Bevált a szerelés. Kézvédő, téli kesztyű, alsó kesztyű, nyári motoros kabát a bélésével, síaláöltöző, téli kabát termo bélése, alulra is síaláöltöző nyári nadrággal és a Tucano Urbano kötény, maszk, csősál. Most nézem, a nadrág is teljesen száraz és egy picit sem fáztam. :K
    Kézvédő nélkül már fázna a kezem és országúti tempónál a fejem is. Vettem egy kis sapkát, ami a fülemig se ér le, a sisak alá jó lesz.

Ahogy letámasztom a motort, a plexit, tükröket áttörlöm, ne foltosan száradjanak meg.

Azért ez a napi 2×10 km még elmegy passzióból, de futárkodáshoz nem lenne türelmem. Még ha veszek is egy normális esőálló ruházatot, lábbelit, a sisakplexi párásodásával nemigen tudok mit kezdeni. Pin lock ide, vagy oda, ha a plexi kihűl, akkor párásodik egy jó darabig.

• Beretvás

veterán

válasz NYPD #93709 üzenetére

Hát itt is eseget 3 napja, reggelente mikor megyek. Majdcsak eláll. A hideg nem zavarna, fel lehet öltözni.

Új hozzászólás Aktív témák