Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Sátán44 #15632 üzenetére
Beszélnek az apróságok. Te el tudod képzelni, hogy egy fiatal japcsi vesz egy Jog-ot és rajtahagyja azt a 200Ft-os méretű gyári matricát a sisaktartó alatt a fényezésen, amin az van hogy hány kg-ot lehet rátenni a sisaktartóra? Én tuti leszedném azonnal, mielőtt ráég a naptól, kisgyerek pláne azonnal leszedi és teleragasztgatja hülyeséggel az egész motort. Ennyiből már sejtettem, hogy idősebb faszi volt a tulaj. A rendszám helyén a hátsó sárvédőn a gyártó matricájáról nem is beszélve, vonalkóddal backi
még ha valami logo lenne, de nem. Az első dolgom volt leszedni miután hazahoztam. Hogy néz már ki? ...és Ő így közlekedett évekig vele.
Ááá ez a tipikus öltönyös irodista aki büszkén meséli a vadiúj Jog-ja mellett állva a kollégájának, amikor az meglepetten konstatálja, hogy új motorja van, hogy a Yamaha milyen megbízható, majd kifejti, hogy milyen jól kiszolgálta az előző is, mert 2004-ben vette és semmi gondja nem volt vele egészen a múlt hétig és hú ez az új meg aztán pláne milyen szuper. A másik vadúl bólogat, én meg a csóró magyar meg örülök, hogy csak egy szívócsonkot kellett cserélni meg fékbetétet és még megy ez a szar stresszmentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest