Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    Sziasztok,

    Na, ilyen topik is van! yay!

    Nekem egy Yamaha Neo S van. Júniusban vettem, azóta nyomom neki. :D Télen-nyáron, reggel-este!

    Eddig az olajon és a benzinen felül egy forintot nem költöttem rá, 140 ezer volt az adásvételi.

    Viszont tavaszra akarok egy nagygenerált, mert tényleg 0 forintért szolgált ki a kis piros, és megérdemli a törődést. Meg ott ne hagyjon az útszélén. :D

    Tudtok egy korrekt robogó szerelőt?

    Mechanikai hiba:

    1. Nem mindig indul be elsőre, valamikor rugdosni kell vagy túráztatni az öninditót. Ott hagyni még sose hagyott ott de volt már mikor kicsit szidtam az anyját. Máskor meg pöccröff. Amikor sokal kell túráztanti és úgy indul be akkor szép nagy füstöt is ereget olyankor.

    2. Egy bukkanó után a motor 3x hangosabb lett, és valahogy az aljából jön a hang nem a kipufogóból. Szétugrott a tömités vagy vmi eltört? Kicsit idegesit, bár a gyalogosok igy legalább nem lépnek le elém olyan könnyen. :D

    Egy jó robogó bontót tudtok esetleg az alábbiakhoz?

    Esztétikai hiba/funkcionalitás:

    1. Kelleni fog egy jobb tükör, mert azt kb 1 hónapja egy kamion porrá zúzta. Azóta anélkül közlekedek, meglepő, hogy nem hiányzik de azért na. Jobb lenne ha lenne.

    2. Eldobtam a robit 70-él felüljáróról lefelé menet esőben, csúszott szegény az oldalán egy 30 métert. Az h csikos oldalt azt lesz*rom, de a lábtartó idom(utasnak) kb leszakadt, ezt hogy tudnám cserélni? Igy eléggé ágról szakadt szegény.

    3. Gumikat hol érdemes venni? A hátsó már eléggé ramaty állapotban van, cserélném mind a kettőt.

    4. Fék nem egy brutál, ráadásul esőben/hidegben egy satu egyenlő az elfekvéssel, sztem azért mert a hátsó szinte egyáltalán nem fog az első viszont harap?

    +1 Bónusz kérdés

    Van valami "egyszerű" nem túl költséges megoldás arra, hogy fickósabb legyen a pajtás? A végsebessége nekem tök ok, fene se akar 75-el meg 80-al száguldozni egy ilyen motoron, de 40 fölött a gyorsulása az imádkozással ér fel 65ig, és néha jól jönne egy kis craft a forgalomban, hogy 30-nál is megtudjon picit ugrani nem csak nulláról.

    Ha erre az a válasz h B125 meg 125 cm3 robi akkor ok, csak kiváncsi vagyok.

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák