- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikopol78
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert sikerült egy kicsit elszúrnom a LINKSYS WRT 54GL-es routeremet. Az történt, hogy felnyomtam rá a „dd-wrt.v23_sp2_standard”-ot és minden rendbe is volt addig amíg meg nem próbáltam belépni a router menüjébe. Ez sajna többszöri próbálkozás után sem ment. Ekkor fogtam magam és a reset gombot és 30 másodpercig lenyomva tartottam utána lehúztam az áramról és vissza. Sajnos ennek ellenére a gyári szoftver nem állt helyre. Ilyenkor mit lehet tenni? Kérem valaki segítsen nekem!!! Kösz -
nikopol78
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Van egy LINKSYS WRT54 GL routerem. Amióta beüzemeltem a kicsikét azóta nem tudok letölteni sem pedig keresni a Strong DC-vel és az Azureus-al sem. Tőlem bárki le tud tölteni, de fordítva nem működik. A portforwarding-al [link] már próbálkoztam, de valamiért nem jött össze. Tudna nekem segíteni valaki? Légysz?! -
nikopol78
csendes tag
Hali!
Nekem egy LINKSYS WRT 54Gl típusú masinám van. Az lenne a kérdésem, hogy erre fel lehet e dobni a DD-WRT-t vagy sem?
Előre is kösz a választ. -
nikopol78
csendes tag
Hali!
Nemrég vettem egy LINKSYS WRT54GL routert. Már sikerült beüzemelni, de sajna a strong DC nem igazán műkszik. Tőlem le lehet tölteni, de én nem tok senkiről rádásul még keresni sem tudok. A prtforward. com oldalon leírtakkal már próbálkoztam, de nem jött be. Még azt is kipróbáltam, hogy kikapcsolom a router tűzfalát, de az sem jött be. Valaki tudna nekem segíteni, hogy mi lehet a gond? A TCP és UDP portoknak milyen értékeket kell adni? Nekem már elfogyott az a kevés tudományom is. Előre is kösz, minden hasznos ötletért. -
nikopol78
csendes tag
-
nikopol78
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni! Leírná valaki, hgy mit kell beállítani ahhoz, hogy dc++ rendesen fusson a router mögül?
Kösz -
nikopol78
csendes tag
Az asztali PC-n már sikerült bekonfigurálnom a WRt54Gl-t, de sajna tovább nem tudok lépni. A laptopom már látja a hlózatot, de nem tudom elérni, hogy a laptop elérje a netet wifin keresztül. Milyen IP címet és egyéb beállítást kéne tennem, hogy végre működjön a dolog? Másik kérdés. Megpróbáltam beállítani az alábbiak alpján [link] beállítani a DC-t de nem működik. Tudnál ebben is segíteni, hogy mi lehet a gond. Kösz
-
nikopol78
csendes tag
Sziasztok!
Én nagyon járatlan vagyok a hálózatok világában ezért kérném egy szaki segítségét.
Vettünk egy Linksys WRT54GL-es cuccot mert az albérletben többen is szeretnénk a netet laptopon keresztül elérni. A rootert már sikerült bekonfigurálni az asztali gépen, de sajnos tovább nem megy a dolog. Akárhogy próbálkozom nem tudom az Acer laptopomat beilleszteni a hálózatba. Tudna valaki segíteni abban, hogy mi mindent kéne beállítani ahhoz, hogy a laptopomon keresztül is elérhessem a hálózatot és a netet?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- VR topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest