- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj.csont
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12043 üzenetére
Ha esetleg kipróbálom 60-assal majd írom mik határai hány eszközzel hogyan csatlakoztatva! Köszönöm segítséget!
-
dj.csont
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12041 üzenetére
Meg gondolom ha minden féle logollások meg grafikonok be vannak kapcsolva az még jobban húzza le meg hogy az se mindegy hány szál fut rajta ha jól tudom!
-
dj.csont
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12039 üzenetére
Értelek szerintem is max 45-50 körül megáll! Az biztos hogy egyszer suliba probáltunk egy Tomatosat az igaz többet tud freeware -je viszont viszább húzta a sávszélességét! Gyári szoftal gyorsabban ment csak kevesebbet tudott! lehet annak kisebb cpu igénye?
-
dj.csont
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12037 üzenetére
Nos kicsit nézegettem! 40-es kábelnetten torrentel 5,2MB/s állandó sebességet biztosított! feltöltés nem nagyon próbáltam! Normálisan jött és nem szakadozott kapcsolat! Ugyan eztt wifin már nem mondható el! Sebesség teszten 15-20Mbit volt letöltése felöltés 8! Ez egy Linksys wrt-54gl v1.1 és gyári freemware v4.30.14
Sebesség teszten mérve 44/10,5 a net! már mint a vezetékes részen! Értem de akkor 60as már nem nagyon fogja ezek szerint vinni! -
dj.csont
csendes tag
Üdv. Mindenkinek! Egy olyan kérdésem lenne hogy van Egy WRT54GL routerem! Mekkora maximum sávszélesség amit ez az eszköz még továbbítani tud! Annyi biztos hogy 40Mbites net még gond nélkül megy rajta! Kérdésem az hogy a 60MBit azt még tudja továbbítani sávszélesség romlása nélkül vagy azt már lefojta! Csak az ethernet portokon lényeges a Wlan tudom hogy azon nem megy át már 40-se
Választ és tapasztalatokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest