- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
válasz
outsiheder #10136 üzenetére
Szia!
Köszönöm.
Szerencsére a listának hála lett SD és JFFS is.
Viszont az ipkg megint nem megy....
Nincs erről valakinek valamilyen gyakorlati tapasztalata?
Jó más FW-el is, csak legyen grafikus felülete is (egy sima wifi jelszót azért nem konzolból akarom módosítani telneten/ssh-n keresztül).
Amikor utoljára raktam X-WRT-t jtagolni kellett. -
DiVaD
senior tag
Újra itt.
Feltaktam most a DD-WRT v24 sp2 MINI-t. Ebben már van szerencsére JFFS, de most meg nem látja az SD kártyát...sehogy se... :\
Melyik DD-WRT-vel megy rendesen ez a kettő?
Valaki igazán válaszolhatna ha tud. -
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Nagy kérdésem lenne...
Sikerült beforrasztatnom egy SD nyílást. DD-WRT van rajta.
Viszont telnettel sehogy se sikerül az ipkg előhozása, hogy mondjuk az 1GB-os SD-re töltsek egy két csomagot.
A másik, hogy csak 3MB-ot lát belőle. Mondjuk ez nem zavar annyira, csak hát...na mind1.
Valakinek van valami ötlete? -
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha ráforrasztok pl. egy SD kártyát, akkor elvileg a torrent is mehetne rajta?
Illetve, hogy sdhc kártyát kezel?
(WRT54GL-ről van szó DD-WRTvel) -
DiVaD
senior tag
Hát valahogy megjavult a wifi-s gond, de ez a 10/2 a 25-30/3 helyett eléggé zavar.
Egy FW frissítés szerintetek segítene? -
DiVaD
senior tag
válasz
h_143570 #8873 üzenetére
Az a gond,ha a modem=>router=>gép (kábelen mielőtt valaki wifire gondolna) felállás van, akkor van ez a 10/2. Ha modem=>gép akkor megy szépen a 25-30/3.
Ja meg most ki se húztam, de nyomtam 1-2 resetet de hiába...de nem megy a wifi? Valakinek valami tipp? Később ki-be húztam stb., de hiába...Most nyitottam egy virtuális elérést de azon kb. jó ha kimegy 0,2/0,02mbit. -
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Nagy kérdésem lenne...egy jó ideje már megvan a wrt54gl-em dd-wrtvel és tök jól megy. Csak közben szegény elfelejtette követni a sávszélesség növekedéseket...
Íme a 2 adat:Tényleg csak 10/2mbit-et tud leadni?
Mert akkor elkezdek gondolkozni az utódon.
-
DiVaD
senior tag
válasz
#50621696 #4913 üzenetére
Pont most akartam ugyanezt a kerdest feltenni....
En DD-WRTvel probalkoztam, de sajna nem jott ossze. Szerintem valamit nagyon elneztem anno (v23al probalkoztam anno).
Illetve meg az lenne a kerdes, hogy ha igy osszejott egy kapcsolat...akkor a megosztasokat ugyanugy latja az ember, mintha kozvetlenul csatlakozna a modembol jovo routerre? -
DiVaD
senior tag
Tiszteletem Uraim!
Nagy kérdésem lenne...És holnap 10ig megkéne tudnom...
Mivel akkor veszek egy WRT54GL routert.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy a mostani verziókra is felmegy-e rendesen a DD-WRT, mert itt a v1.2-es verzióra,mintha panaszkodnának...
(oldal alja)
Persze tudom, hogy direkt 3rd party firmware-ekre lett kitalálva ez a router...de gondoltam megkérdezem, mert nem akarok cumizni.
Előre is THX a válaszokat!
(sorry a lámaságomért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged