- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
válasz
neduddki #11406 üzenetére
Próbáltam két openwrt fw.-vel és két ddwrt-ssel, az eredmény ugyanaz.
Ha folyamatosan pingelem és bekapcsolom az első 2-3 ping válaszkor tftp-vel felmennek az fw.-k de telnettel nem elérhető az eszköz. Ilyenkor folyamatosan villog a power led. Ha kikapcsolom és újra be akkor nem villog a power hanem folyamatosan világít, de a router szintén nem elérhető, ilyenkor ip.-t sem ad. Feladtam...
Vettem egy WR1043ND-t délután...Ez mi lenne?: nmap
Ui.: Kutakodásaim során olvastam, hogy van egy 4MB-os korlát amit tftp-vel erre az eszközre tolni lehet. Ezért nem sikerült az eredeti fw.-t feltenni, mert folyamatosan elutasította a kapcsolódási kísérletet, ugyanis az 7,2MB.
-
Kami11
őstag
válasz
neduddki #11403 üzenetére
Ha folyamatosan pingelem és aközben dugom vissza a hálózatra, kapok ip-t, most felment a 2.4-es kernelű fw. is tftp-n, de telnettel nem tudok kapcsolódni.
A pingelésre folyamatosan jön a válasz, a sysled villog, de elérni nem tudom a router felületét.
Ha újra áramtalanítom majd visszakapcsolom, ismét semmi, csak akkor már folyamatosan világit a sys led.
Itt tartok. -
Kami11
őstag
válasz
vargalex #11401 üzenetére
Ezt tettem rá. Ezt ajánlottad, mivel 2.6-os kernel.
Most ott tartok, hogyha kihúzom majd visszadugom és folyamatosan pingelem válaszol is rá folyamatosan, és a power (sys) led villog. TFTP-vel viszont nem enged kapcsolódni, megtagadja a választ. Próbáltam volna feltenni az eredeti fw.-t de nem engedi. Amit először feltettem azt engedte egyszer, de a reakció ugyanaz, se kép se hang. Most megpróbálom a másikat. -
Kami11
őstag
válasz
neduddki #11396 üzenetére
A putty-ban lévő telnet-re sem válaszol!
Azzal kezdtem e leírás alapján: A vágjunk bele résznél. -
Kami11
őstag
Csak nem jött össze a dolog.
Feltettem a 2.6-os kernelű fw.-t, rendben fel is ment, de azóta nem érem el a routert.
Se weben keresztül se putty-al. Ilyenkor mi a teendő?
Tanácstalan vagyok!
30-30-30 reset megvolt, semmi eredmény. -
Kami11
őstag
válasz
Kami11 #11386 üzenetére
Még egy számomra fontos kérdés: Ha valami okból nem tetszik, vagy nem úgy működik a dolog, ahogy elterveztem, a luci felületéről vissza tudom írni a gyári fw.-t?
Vagy más a menete a folyamatnak?
Szóval hogyan tudom "visszacsinálni" a dolgot?
Remélem nem lesz rá szükség, de szeretnék biztosra menni! -
Kami11
őstag
válasz
neduddki #11385 üzenetére
Sajnos csak ez az egy routerem van amin próbálkozhatok, ezért is olvasok,tájékozódom már 3 napja a dolog után, mert nem szeretném hazavágni.
Sajnos a sokak által dicsért vargalex fw. csak a TP-Link routerra jó, pedig ha lehetne azt használnám!Ezt a mondatot meg nem értem
: "meg egy jtag-es eseros a kozleben"
-
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Tudom hogy ez a topic a WRT54WRT54G/GL/GS routerről szól, de hátha tudtok nekem segíteni.
Szóval van nekem egy Linksys WRT610N routerem.
Szeretnék rá feltenni egy OpenWRT-s fw.-t.
Nincsennek nagy elvárásaim, csak a következőket kellene tudnia:-legyen net
-működjön a wifi, WPA2-vel és MAC cím engedélyezés tiltás funkcióval
-legyen webes felület
-tudjak torrentezni az usb-re dugott pendrive-ra v. usb-s vinyóra amit win7 alól szeretnék elérni pl. felcsatolt meghajtóként.A problémám az, hogy találtam két fw.-t is, csak nem tudom melyiket telepítsem.
A gyenge angolom szerint ez a jó de van itt egy másik is.
Szerintetek melyik a jó, melyikkel próbálkozzam?
Valamint a csomagok telepítéséhez, beállításhoz, használhatom ezt a leírást? Esetleg tudtok jobbat?
Igaz ez egy TP-Link routeré, de szintén OpenWRT.
Előre is THX a segítséget és felvilágosítást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged