- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Kami11 #11390 üzenetére
Hi!
Trivial File Transfer Protocol. A kliens alapban létezik Windows alatt.
-
vargalex
félisten
válasz
Kami11 #11386 üzenetére
Hi!
Az idézett mondat szerintem helyesen: "meg egy jtag-es ismerős a közelben".
De annyira nem kell izgulni, mert hiba esetén tftp-vel még feltolható a firmware, illetve soros port is van.
Természetesen a gyári firmware is visszatehető, ha máshogy nem, a tftp-s módszerrel.
-
Kami11
őstag
válasz
Kami11 #11386 üzenetére
Még egy számomra fontos kérdés: Ha valami okból nem tetszik, vagy nem úgy működik a dolog, ahogy elterveztem, a luci felületéről vissza tudom írni a gyári fw.-t?
Vagy más a menete a folyamatnak?
Szóval hogyan tudom "visszacsinálni" a dolgot?
Remélem nem lesz rá szükség, de szeretnék biztosra menni! -
vargalex
félisten
válasz
Kami11 #11381 üzenetére
Hi!
Nem kell mindkettőt feltenni! A 2.4-es (brcm-2.4) bináris BroadCom WiFi drivert használ, míg a 2.6-os (brcm47xx) B43 OpenSource-t. Illetve nyilván a kernel a különbség még (2.4 vs. 2.6).
Próbéld ki a 2.6-ost, ha stabil a WiFi, akkor maradhat.A trunk a fejleszői (így a legfrissebb, de nem feltétlenül teljesen tesztelt) verzió.
Reset sem kell, ugyanis az OpenWrt config file-okban tárolja a beállításokat, nem nvram-ban. -
neduddki
nagyúr
válasz
Kami11 #11378 üzenetére
HI!
a 2.4es nevebol adodoan 2.4es kernel, a masik 2.6, ha koveted az instrukciokat a 2.4 utan tedd fel a 2.6ost /max +5 perc/, mivel a 2.6.34.9 /ha jol tevedek/, gyorsult a 1043is leht, hogy erdemes a trunkkal is tenni egy probat, de akkor midnekepp tolj egy meresi erdeny wan-lan vonalon
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest