- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatizsak
tag
Köszönöm a tanácsot, így megy tökéletesen. 2 kérdésem lehet még?
- a 2. routeren mennie kell így a lanoknak vagy csak wifin lehet kapcsolódni? wifin megy.
- ha ugyanazt a hálózati nevet adom meg, mint ami az elsőé volt, akkor megjelenik egy pillanatra a hálózatnév duplán, majd eltűnik a második, és az első nem erősödik (sőt mintha csökkenne). azt hittem, itt az lesz, hogy a pl. 2-es jelszint felugrik a maximumra. ha más nevet adok meg, akkor persze megy.
ettől függetlenül köszönöm a segítséget, megoldódott a probléma. -
hatizsak
tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Az internet egy 54gl rouerbe jön, és ez osztja wifin tovább. Ahol én használom, nem elég a jelerősség, és szeretném erősíteni. Ehhez szereztem egy másik 54gl-t, tettem rá dd-wrt firmware-t, és szeretnék az előzőhöz csatlakozni repeater módban.
Az első routert nem tudom konfigolni, csak a jelszót ismerem a csatlakozáshoz.
Amit próbáltam:
a 2. routeren kikapcsolatm a dhcp-t, és átállítottam a saját ip-t
beállítottam a wifinél a repeater módot, megadtam a hálózat nevét. titkosításnál a jelszót.
ha nézem a statust, akkor a jelerősséget 0-nak mutatja. olyan mintha nem kapcsolódna. a site survey-nél viszont látom a hálózatot. a wds-t ebben az esetben be kell állítani? ha igen, akkor megadom az 1. router mac címét - ez elég így, vagy az 1. routeren is engedélyezni kellene a wds-t (sajnos ez nehezen menne, másnak van hozzá engedélye)?egyéb beálíltásra (ip, gateway, wan, stb. nincs szükség?
Kösz: I.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest