- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
Üdv, az lenne a kérdésem hogy a routerhez hogy tudok a vezetéknélküli részéhez egy jelszót megadni hogy más esetleg ne használhassa a netet, mert lehetséges h valaki fellog rá ezt meg lehet valahogy nézni?
-
ChromeX
addikt
Sziasztok, lenne egy igen nagy gondom, van egy wrt54gl routerem és az adls netet akarom vele megosztani csak az a baj hogy tegnap állitgattam dolgokat és akkor még ment rendesen a routerröl a net ma reggel meg már nem folyton az ADSLhez akar csatlakozni nem akarja a routerröl a netet, nemtudom mit ronthatam el mert mondom este még ment, ma már nem és a router beállitásait sem tudom elérni mert oylan iszonyat lassu és folyton megszakad mit lehet ezzel kezdeni? pls help ha valamit nem írtam le tisztán szoljatok
-
ChromeX
addikt
van egy gondom megvan a router és még régen valaki le is írta hogy lehet vele a torrentet müködésre bírni be is állítottam neki a port ranged forw, ban egy külön portot megadtam a torrent progiban is hogy azt használja de nem akarja az igazságot, mit ronthattam el?
-
ChromeX
addikt
hello, amíg nem voltam ithon sikerült megcsinálni a routert egy ismerösnek és most 2 gondom van: 1. a torrent eszméletlen lassu gondolom ez az uj router miatt van 2. ledobál a netröl, ez igencsak zavaro emlékszem a beállításnál kérdezte a telepítö hogy egy bizonyos idö után auto ledobjon vagy kapcsolatban maradjon lehetett választani, az a bajhogy aki megcsinálta nem tom mit jelölt sztem a ledobosat és most meg itt szopok vele, tudna valaki megolsást a problémáimraaa, mert nagyon idegelnek
-
ChromeX
addikt
van egy gondom most lett egy ilyen routerem és nem tudom müködésre bírni a wireless beállításánál nem találja az internet connenction tipusát és errorozik a telepítöje, de én még nem is akarok wifizni csak kabelen de annál a résznél elakadok van valakinek megoldása?
a G tipus van meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged