- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Sziasztok!
WRT54 GL routerem van. Eddig DD-WRT volt fenn, de kb. 2 havonta visszaállt a default beállításokra magától, ezért gondoltam megpróbálom a Thibort. Nos itt az a gond, hogy nem tudom a default felh. nevet és jelszót, így nem tudok belépni a konfig oldalra. Próbáltam az admin és root mindenféle variációját, de nem jött be. Nos, tudja valaki mi az alap? (A thibor oldalán ezt nem találtam meg) -
zolnagy
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen wrt54gl routert. Gyárilag német firmware volt rajta. Ezért is, nomeg a nagyobb tudás miatt is frissítettem dd-wrt v.23 sp2-re. Egy dolgot nem találok a dd-wrt-ben, pedig a gyáriban ez megvan: hol lehet letiltani a wirelest a beállítások között, ha történetesen csak sima vezetékes routerként kívánom használni és nem szeretném ha sugározna?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest