- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gozandris
csendes tag
válasz
outsiheder #9176 üzenetére
Köszönöm a segítséged! Megoldódott a gond. Volt náluk már 2 rendszergazda is, egy a hivatalból, egy meg pestről
A 2. megoldotta
Megnézte, hogy tényleg jó e a jelszó:S
Persze hogy nem volt jó. Úgyhogy a másik jelszót kellett beírni, mert net csomagot váltottunk, ezért kaptunk új jelszót. Még egyszer köszi a segítséget, és remélem más is tanul ebből az esetből, nemcsak én!
A jelszó NAGYON FONTOS!!! Köszi -
gozandris
csendes tag
válasz
outsiheder #9171 üzenetére
Modemes, szerintem DSL. Megvoltak az újraindítások, a gépet nem indítottam újra.
-
gozandris
csendes tag
Pár kép ahogy kinéz: http://kepfeltoltes.hu/091228/213108306n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/091228/973029573n_vtelen2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Lehet hogy a dhcp szervert kellene diasble-ra állítanom?
-
gozandris
csendes tag
válasz
outsiheder #9167 üzenetére
Elvileg megcsináltam. Disable-ra volt állítva a klónozás, Enable-ra állítottam, klónoztam, save settings, vártam, még mindig nincs net. Status-ban most egyezik az ip , de a connect meg disconnect fölött semmi adat sincs, ahol az ip adress meg ilyenek vannak. KB 5 sorban. Nem oldódott meg.
-
gozandris
csendes tag
Sziasztok. Karácsonyra kaptam egy wrt54gc routert. Szabályosan csatlakoztattam. A router érzékeli az internetet. A gép érzékeli a routert. A router nem csatlakozik az internethez. A setupban a status fülön nincs ip-je. Ott nyomok egy connectet, akkor kiírja, hogy connecting to the server failed. A felhasználói név és jelszó jó. Firmwaret még nem frissítettem, mert nem bízok magamban és a kicsi szaktudásomban, ha lehet szaktudásnak nevezni. A router nem hibás, mert kipróbáltuk másik internet kapcsolattal és ott működött. Az internet jól működik, mert felhívtam a szolgáltató és mondta, hogy ha működik a router nélkül a net, akkor nincs baja a netnek. Mellesleg t-online. A segítségeteket szeretném kérni ez ügyben! Remélem ennyi infó elég lesz, de kérdezzetek bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest