- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj. FreeBoy
csendes tag
hello!
hát köszönöm ezt a hosszú leírást. de vannak alapvető dolgok amiket még nem tudok. pl: irtad, hogy állítsam be a gép ip-jét. de hol? nem igazán tudom azt sem.
egyébként ha esetleg van msn-ed akkor azt pm-ben elküldhetnéd és hétvégén megproszálhatnánk ezt megcsinálni. de még abban is benne vagyok, hogy felhívlakpersze ha ez nem okozna gondot neked.
Azért köszönöm az eddigi helpet is. -
Dj. FreeBoy
csendes tag
Szóval akkor segítsetek miként kezdjek neki én most tartok a kezemben előszőr routert
nah amit szeretnék fentebb írtam.
egyébként utánna jártam és amire én szeretném használni ajánlottak egy Linksys WAP54G készüléket. De sajnos már én ezt a WRT54GL -t megvettem és nem cserélik ki meg nem is veszik vissza. szóval segítsetek hogy lehet ezt megcsinálni, hogy jó legyen.
(nem értek a routerhez ezért ha lehet részletesen írjátok le)Köszönöm. Béla.
-
Dj. FreeBoy
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítségre szorulnék.
vettem egy Linksys WRT54GL típusú Wireless - G routert.
Nos amit szeretnék vele:a szomszédságunkban van valaki aki allnet ként osztja a netet laptopal fogom is a konyhából de a szobámba már nem. vettem ezt a routert mert ezt ajánlották az üzletbe, és nem bírom beállítani, hogy átvegye a osztott netet és tovább szorja. Tudnátok ebben segíteni? köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest