-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-tm
csendes tag
válasz
h_143570 #7744 üzenetére
Kiprobaltam ezt/azt... Ha kikapcsolom a routeren a wlant-t, akkor max savszel, egyebkent csokkent. Viszont amikor elokerult a problema, meg MAC-szures volt a gepen, WPA2 es 64 kar random jelszo mellett, a lopast nem tartom valoszinunek . A heten reseteltem mar egyet, most nincs MAC-filter, neha bevillan egy plusz IP (buta kerdes: csak a gateway-t es a routert kellene latni?).
Most LAN-on Knoppixozom, osszessegebn ugy tunik, a WLAN ki-bekapcsolasaval elojon/megszunik a hiba. Azaz: ha wlan ON, akkor fele-harmada savszel, ha ki van kapcsolva, full. Van meg otletetek...?
Kosyi: Taki
-
t-tm
csendes tag
válasz
neduddki #7735 üzenetére
Volt elfekvőben egy Knoppix-om, sosem használtam, hát most adtam egy sanszot. Kicsit neteztem (sppedtestek, próba-letöltések) az alól, minden OK. Hm.
Visszanyomtam a 2 wint párhuzamosan, most szépen fut mind a kettő - router/modem reboot nem volt. Kb. fél órája okés, meglátjuk, meddig bírjaüdv: Taki
-
t-tm
csendes tag
válasz
neduddki #7733 üzenetére
Hali! Bajos, Linuxot csak képen láttam, sosem babráltam még ilyen live CD-s megoldással... mit kellene ott beállítani, avgy hogy megy ez..?
az a furcsa, hogy egyik napról a másikra ami eddig jó volt, megadta magát, 2 független gép, 2 oprendszer. Ha kihagyom a routert a sorból, minden ok. Hm-Hm... -
t-tm
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napnyi google-túrás után eljutottam odáig, hogy segítséget kérjek.
A felállás az alábbi: WRT54GL Tomato 1.23-al, egy XP-laptop wirelessel, 1 Vista64 asztali gép hálókártyával, kábelnettel.
A laptoppal már kb. fél éve megy minden, az asztali gép új, az elmúlt 2 hétben rendben volt minden azzal is. Most azonban valamiért 30-40 kbyte/s -nél nagyobb letöltést nem enged a router, egyik módban (wireless/LAN) sem. Ha direktben kapja a modemből a LAN-t, minden ok, megy teljes sávon - azaz a szolgáltató/modemhibát kizárnám. Routeren a reboot néha segít, kis ideig megy normálisan, aztán beáll 30-40k-ra. Kapcsolatok száma max 4096, nem száll el, max 100-140-et mér a Tomato. A timeout-ok rendben, mégis használhatatlan a www. Tanácstalan vagyok... valakinek ötlete? (még garis, csere...?)Köszi, üdv: Taki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged