- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pali79
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12345 üzenetére
Be van kapcsolva...
-
Pali79
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12340 üzenetére
Közben kiderítettem, hogy valószínűleg a szolgáltató korlátozza a P2P dolgokat, mert havernál se hasít, pedig neki még hálózat sincs csak egy szem PC.
-
Pali79
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12337 üzenetére
Szia!
Nem wifivel, bár azon is kellene mennie a netkapcsolat által biztosított maximummal, bőven a wifi alatt van sajnos. Egyébként a hálózat úgy néz ki, hogy modem, WRT54GL, TPlink gigabites switch, home made NAS. A NAS-on megy a torrent 0-24-ben vagyis mostanában nem nagyon megy. A QoS ki van kapcsolva. Máshol is lehet sebesség limitet állítani?
-
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Mostanság nagyon belassult a torrent letöltés nálam 1,3MB/s volt nemrégiben az átlag de most örülök ha 200 KB/s-t elérek. Seeder van rajta bőven mégis ilyen lassú. Nem biztos, hogy összefügg, de nemrég frissítettem tomato 1.28-ra. Lehet valamit nem úgy állítottam be ahogy kellett volna?
-
-
Pali79
aktív tag
válasz
Rederik #11140 üzenetére
Kipróbáltam kíváncsiságból: egy 702,4 MB méretű avi fájlt 1:09 perc alatt másolt át nas-ról a gépre kábelen. Ez kb 80 Mb/s. Nem olyan rossz ez. Ja persze ez a rendzser többi komponensétől is nagyon függ: jó minőségű kábel és hálókártya és, hogy mit, miről, hova másolsz.
-
Pali79
aktív tag
Kérdés: adott egy WRT54GL tomatoval, egy 5 portos swich, egy nas+transmission kliens.
Ha a nas-t a routerbe dugom minden rendben, de ha átdugom a swich-be akkor nem indul el a letöltés, mintha valami blokkolná a letöltést. Valakinek van valami ötlete erre? -
Pali79
aktív tag
A problem a következő: adott egy WRT54G gyári fw-vel. Elég instabil volt a rendszer, folyton elvesztette a kapcsolatot az eszközökkel. Gondoltam felnyomom rá a tomatot. A frissitést elkezdi, de néhány másodperc után megáll és kiírja, hogy "uprage failed" vagy mit.
Gondoltam akkor reset, de nem lett jobb a helyzet. Sőt inkább még rosszabb, mert most olyat csinál amikor be akarok lépni, hogy bekéri a jelszót aztán sekép, se hang. Próbáltam már sima, 30 másodperces, 3×30 másodperces resetet, de semmi. -
Pali79
aktív tag
Köszi, ez is megoldódott! Kaptam egy külső antennát. Persze ahogy ez lenni szokott, ha az egyik probléma megoldódik jön a következő
az asztali gépben egy linksys WMP54GR kártya van és látszólag működik, de mégsem tud rendesen kapcsolódni és fenntartani a kapcsolatot. Biztos, hogy valami a gépben nem frankó mert mellé téve egy laptopot az tud kapcslódni és van net meg minden, pedig ha jól sejtem a laptop wifije igencsak kisebb teljesítményű mint egy 2 antennás pci kártya
Szóval valakinek 5let? -
Pali79
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy alapban mekkora jelet adki a cucc? Mármint dBi-t.
Remélem azért valaki érte mint akarok kérdezni -
Pali79
aktív tag
WRT54GL-hez használ valaki külső antennát? Árak tapasztalatok érdekelnének.
-
-
Pali79
aktív tag
Hát ez nagyon megszivat engem. Visszatoltam az eredeti vagyis a linksys oldaláról letöltött fw-t és ugyan az a tünet. Megszakadozik. Viszont megfigyeltem egy érdekes dolgot: feraktam a tomato-t, aztán nem volt jó a jelszó úgyhogy reset, aztán az egész nem volt jó, ismét reset. Most, hogy visszatoltam a régi fw-t, megmaradtak azok a beállítások amivel a tomato előtt ment a gép. Ez azért elég érdekes, nem?
-
Pali79
aktív tag
Megcsináltam a reset-et. Utána lépésről.lépésre kezdtem előről. A tapasztalat az volt, hogy amint a biztonságot beállítottam wpa/wpa2 personal-ra abban a pillanatban elvesztette a kapcsolatot. Most Mac cím szűrés van, most megy, de azt hallottam, hogy ez nem elég biztonságos. Most sem tökéletes a dolog, mert néhány percenként megszakad a wifi minden gépen és csak kézi erővel lehet rábírni, hogy újra menjen. Erre valami tanács?
-
Pali79
aktív tag
Üdv! A problem a következő: pár napja felraktam a tomato 1.23-at, eddig a gyári volt rajta gond nélkül. Most is csak azért váltottam, mert a szomszéd srác rajtam keresztül netezik wifin és szerettem volna lekorlátozni a netjét, mert ha ő tölt valamit (elég sűrün) akkor nálam meghal a net (szinte). Az a gond, hogy mióta felraktam a tomatot a gépe nem is látja a hálózatot, nehogy netezni tudna
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Linux kezdőknek
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Futás, futópályák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest