- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
*Ropi*
félisten
"Re: WRT54G - Hard Reset, and still can't log in with "admin"
Try pressing the reset button on the back for 1 min...make sure that the power light blinks while this is done... Keep holding the reset button and unplug the power cable... then release it after a few.. clear your browser cache... then plug it back in... you can try it also on other computers on the network if it still does not let you login with the same procedure...... goodluck! :smileywink:"Hardreset után még mindig nem lehet belépni admin loginnal: nyomd folyamatosan 1 percig a reset gombot a hátulján, közben ellenőrizd, hogy a power led villogjon. Még mindig nyomvatartva a reset gombot, húzd ki a 220V-ból! Várj még egy kicsit, aztán kiengedheted a gombot. Töröld a böngésződ átmeneti fájljait a számítógépen, aztán dugd vissza a routert a 220V-ba! Ha még mindig nem tudsz bejelentkezni, akkor megpróbálhatod a hálózat többi gépéről is ugyanezekkel a lépésekkel. Sok szerencsét!
-
andorra
őstag
Több helyen olvastam a resetelésről sokfélét, valaki leírhatná aki ért is hozzá.....
Az olvasottak alapján nem elég úgy resetelni, ahogy leírtad.
Például:
Re: WRT54G - Hard Reset, and still can't log in with "admin"
Try pressing the reset button on the back for 1 min...make sure that the power light blinks while this is done... Keep holding the reset button and unplug the power cable... then release it after a few.. clear your browser cache... then plug it back in... you can try it also on other computers on the network if it still does not let you login with the same procedure...... goodluck! :smileywink:
-
And
veterán
Minden éremnek két oldala van. A biquad nem túl nagy nyereségű fajta, de közepes távra megfelel, 'bolondbiztos' és nagyon könnyű elkészíteni, időjárásállóvá tenni. Ha feed-antennaként paraboloidba teszik, a nyereséggel sem lesz gond. Szinte minden antennatípusból létezik a nyers biquad-nál jobb, nagyobb nyereségű, legyen az yagi, panel, szektorsugárzó, grid, paraboloid vagy épp helix antenna. Még körsugárzóból is létezik 'jobb'. A helixnek az a hátránya, hogy körpolarizált, ezért ha az ellenállomáson lineárisan polarizált (gyak.: az előbb felsoroltak közül bármelyik) vagy ellentétes irányú menetemelkedéssel rendelkező helix antenna van, akkor pluszveszteséggel kell számolni, tehát nem lesz meg az elméleti nyereség. Ezért wifi esetén helikális antennák leghatásosabban csak párban, egyforma kialakítással adhatnak jó eredményt. Hátránya még, hogy plusz illesztést igényel, mert a natúr helix talpponti impedanciája valamivel magasabb, mint a wifi (és általában az RF-technika) esetén megkívánt 50Ω. Előnye a méretéhez képest nagyobb elméleti nyereség, és (pont az előbb említett okok miatt) a szokásosnál jobb zavarelnyomás. Szerintem mifelénk eléggé ritka jelenség a helix, pedig bőven találni róla leírást.
-
And
veterán
Mesélhetek, nem titok, mivel itt a kapcsolódó topikokban is számtalanszor említve volt már
. Nagyon egyszerű és gyakran utánépített konstrukció pl. a biquad. A google első két találatát nézd meg erről, ha érdekel, komplett építési leírásokat találsz. Nyeresége kb. 10-11dBi, nagyobb paraboloidtükör fókuszába téve (tükör méretétől függően) 20dBi feletti nyereséget adhat.
#6724: dBi-t semekkorát, az ugyanis antennanyereség, így önmagában nem ad információt a teljesítményről. A router teljesítménye gyárilag 30mW (+15dBm) körüli, de elég nagy szórással, ill. firmware-től függően ez az alapérték is változhat. -
And
veterán
Én mindig is külső antennával használtam, de ennek az eredménye normális wifi-eszközöket használva szerintem nem annyira routerfüggő. Árakat nem tudok mondani, mert vagy guberált, vagy házilag épített (inkább az utóbbi) antennákat használtam / használtunk a hálózatunkban. Egyszer fizettem pénzt gyári antennáért, de az az ótvar típus egy fityinget sem ért
. Tapasztalatok: a felek közötti rálátás esetén megbízható, akár több km-es stabil összeköttetések. Kilométeres távokhoz már nagyobb nyereségű példányok dukálnak, legalább az egyik, de inkább mindkét oldalra. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Nagyon egyszerű és gyakran utánépített konstrukció pl. a biquad. A google első két találatát nézd meg erről, ha érdekel, komplett építési leírásokat találsz. Nyeresége kb. 10-11dBi, nagyobb paraboloidtükör fókuszába téve (tükör méretétől függően) 20dBi feletti nyereséget adhat.
. Tapasztalatok: a felek közötti rálátás esetén megbízható, akár több km-es stabil összeköttetések. Kilométeres távokhoz már nagyobb nyereségű példányok dukálnak, legalább az egyik, de inkább mindkét oldalra.