- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
szerintem igen
ugyanis nem a cimben emlitett routerek valamely tamogatott verziojaval rendelkezel,
s igy csak a gyari szoftverekre tudsz hagyatkozni.en azt ajanlom, h probald ki regebbi es ujabb firmware-el, s nezd meg, h van-e hiba,
s ha van, akkor probald meg gariztatni.kano: engem nagyon nem erdekelnek az ejszakai fenyek, (na meg a router sincs a szobaban
) ezert en a mar emlitett wiki oldalrol a load-ot mutato villogoszkriptet tettem be
nagyon tetszik
-
törölt tag
Bocsi eddig nem volt netem.
Hát már az is elég "vicces", hogy a noti nem kapcsolódik WPA-n!
Az automatikus újraindítás úgy műkszik, hogy másodpercben(!) megadod, hogy mennyi időközönként induljon újra a router. És a többit már ő csinálja.
Ez általában az Administration -> Management részben van Keep alive címszó alatt.
Én az fw cserét egy nyílt forráskódú fw-re gondoltam, de azt nem tom lehet-e igazából nem találtam hozzá túl sokat...
Esetleg, ha nem tartasz attól, hogy lopják a netedet akkor próbáld meg azt, hogy nem titkosítasz és úgy milyen sebessége van a madzagos résznek!
Bár én azt is komolyan furcsálom, hogy a noti nem megy a WPA-val!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest