- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
manitu666
tag
Egyetértek Rommel6600 kollegával (már ha nevezhetlek így
). Én is egy ilyet használok GL-t, és messzemenőkig meg vagyok elégedve vele (Tomato fw csere alapból, gyári cd telepítő kuka, nem szabad használni!!!). Nekem ez az első routerem, hálózatból se vagyok nagyon toppon, de kb. 1-1.5 óra "munkával" összehoztam a dolgokat, titkosítással, sávszélesség kiosztással meg minden egyéb nyalánksággal. Azóta (hétfő óta) állandóan megy a torrent (éjjel-nappal szó szerint) és még nem volt szakadás és semmi komplikáció!!! Betonstabil, felhasználóbarát a Tomato, csak ezt vedd meg ha jó routert akarsz
THX
-
Rommel6600
őstag
Az a Linksys tipus ami neked van -mondjuk ki- szar, ahogy a d-link 524es is.
Linksys WRT54GL és hozzá egy custom firmware (Tomato vagy DD-WRT) nem említető egy lapon a fent felsoroltakkal. De még egy napon sem. Azon kívül hogy betonstabil (nem hallottam még róla, hogy bármi gond is lett volna a stabilitásával, pedig csak ezen a fórumon is jópáran használják), sokkal de sokkal több funkciót és szolgáltatást tud, olyanokat is amelyeket csak a jóval drágább routerekben találsz meg gyárilag. -
h_143570
addikt
Ha tul sok gep van rakotve illetve sok kapcsolat van hasznalatban akkor a router nat tablaja gyorsan betelik, emiat belasul ileltve instabbila valik. Az alternativ fw-ben meg lehet emelni a kerdeses tabla meretet ezzel jelentosen no a stabilitasa. Visszont ha fw csere szanod el magad akkor erdemes GL-t venni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Tomato firmware
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest