Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
Lackó86
üzenetére
Wireless network mode: disabled (DD-WRT alatt, de szerintem a gyári fw-nél is hasonló).
Antennát úgy tudod leszedni, hogy a foglalatnál lévő műanyagsapkát kissé lehúzod, hogy hozzáférj az antennán lévő rp-tnc csatlakozó menetes rögzítőgyűrűjéhez. Ha az egyiket leszedted, akkor nézd meg azt, úgy egyértelműbb lesz.
(Nem mondom, hogy ez a komplett elektroszmog dolog egy nagy marhaság, de nem biztos, hogy a 10-20mW -os RF-teljesítményű router a legfontosabb termelője
. Ráadásul az ilyen berendezések általánosságban nem szeretik, ha a működőképes adófokozatukról leszedik az antennát, mert ilyenkor az illesztetlenség miatt a végfokozat felé visszaverődő energia tönkreteheti a végfokot. Egy ilyen kisteljesítményű berendezésnél ez valszeg nem jöhet szóba, de egy '3rd party' fw-rel megtuningolt routernél hosszútávon már akár veszélyeztetheti is a belső rádiómodult.) -
JockeyEwing
aktív tag
Nekem egy SMC WBR14T-G 108Mbps-es routerem volt. Annyi probléma volt, hogy nem bírt el sok packet-et. Torrent közben sokszor nem ment a HTTP.
Én most vettem egy Linksys WRT54GL -DE (1.1)-t, eddig meg vagyok vele elégedve. Láttam hogy sokan írtak a fórumban hogy a dd-wrt -vel nem megy rendesen a torrent. Igaz ez, vagy mostmár van működő, bugmentes verzió?
Tudja valaki, hogy StrongDC alatt hogyan lehet beállítani az UPNP-t? XP-ben engedélyezve van, routeren is, strongdc haladó beállításaiban is ki van pipálva, de mégsem vagyok aktív.
Mi lehet a bibi?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
... az official linksys-szel nemtom,
(dd-wrt, x-wrt, tomato, ...)
. Ráadásul az ilyen berendezések általánosságban nem szeretik, ha a működőképes adófokozatukról leszedik az antennát, mert ilyenkor az illesztetlenség miatt a végfokozat felé visszaverődő energia tönkreteheti a végfokot. Egy ilyen kisteljesítményű berendezésnél ez valszeg nem jöhet szóba, de egy '3rd party' fw-rel megtuningolt routernél hosszútávon már akár veszélyeztetheti is a belső rádiómodult.)