- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
a port forwardnak mindegy az alkalmazás. az annyit csinál, hogy adott beállitott portra érkező csomagokat a megjelölt ip-re továbbitja.
az általad linkelt oldalon csak összegyűjtötték a felsorolt alkalmazásokhoz a forwardolandó portokat (illetve hogy miként lehet azokat beállítani). ettől függetlenül természetesen más alkalmazásoknál is lehet alkalmazni, csak neked kell hozzá megtudnod a forwardolando portokat. -
-
Kommy
veterán
Hát szerintem ha átdugtad és azután már nem gyullad ki a led akkor szerintem rossz lehet a kábel, és ha a másikat ami működik dugod átt akkor az működik tovább rendesen? Hát ha nem állítottál el semmit a routeren az ip címnél akkor 192.168.1.110-et megadva ip címnek és a hálózati maszknak mag 255.255.255.0 -át , a az átjárónak meg azt az ip címet adva ami a router ip címe akkor mennie kell a netnek.
-
canniball
nagyúr
Hülye vagyok a hálózatokhoz, így sötétben tapógatózom, de hátha rátapintok valamire.
Amíg a guruk jobbat nem mondanak ami eszembe jut: (ha még nem volt) másik gép restart, ha így is sem jó a router és a "másik gép" beállításait végigtúrni (DHCP, IP, MAC stb.), ping router és ping index.hu.Szerk.: a kapcsolat korlátozott szokott lenni, korlátolt egy személy lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest