-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
keyman
tag
Igazad van illetve a link amit betettél teljesen helyén való.
A hibás frissítés után a router ment tovább mint ha mi se történt volna
Viszont másnap újraindítottam és megállt minta szög..csak villogott.
Az álltalad belinket modszerrel és nagyon sok segítséggel amit a neve elhallgatását kérő személytől kaptam........"FABRICIUSZ"
Ezer köszönet neki
Tehát az én esetemben igenis kellett a mini file is!!!!!!
Mindenkinek köszönök mindent!!!!!
Legföképpen neked Fabriciusz -
h_143570
addikt
Erdekes, ezek szerint akkor mar vagy 2 szer kinyirtam a routeremet.
A hivatalos flash leiras a kovetkezo helyen talalhato.
http://dd-wrt.com/wiki/index.php/Linksys_WRT54G/GL/GS/GX#Firmware
Nalam gyakorlatban is mukodott a csak a STD felrakasa, ha szorakozik akkor mehet a 2 lepcsos micro majd STD.DD-WRT v23 and higher work on this router.
This router works well with v24 rc7.
There are no special requirements for flashing this router apart from first installing V24 generic mini (or micro) from the Linksys stock firmware web interface, then once it is loaded and restarted, installing the standard generic image. This router does not support MEGA versions of DD-WRT. If you already have an earlier version of DD-WRT installed (for example v23 or a v24 release candidate), you will not be bound by the 3MB firmware size limit imposed by the Linksys stock firmware and may thus flash a standard, voip, or vpn image directly without first doing a mini or micro.
[B]Note that recently purchased Linksys WRT54GL v1.1 devices ship with a version of the Linksys firmware that does not impose a 3MB size limit on firmware. In other words, it is not necessary on these models to first flash micro/mini. Instead you can just flash the standard, voip or vpn firmware directly from the Linksys OEM firmware.[/B] -
keyman
tag
Szia!
Köszönöm szépen holnap kipróbálom és visszaszólok,hogy mik a tapasztalataim.
Van még egy WRT54GC V2.0-ás routerem is létezik ehez is valami hasonló? A lényeg, hogy itt is fontos volna a magyar felület!
Szeretném a két routert összekötni Wlan, A gl-t kötném a modemhez, ami az irodában van, és a gc volna a lakásban, hogy ott is tudjak netezni. Sajnos a lakásban látom a routert de a kártya már nem tud visszakomunikálni, ezért gondoltam erre a megoldásra.
Köszi! -
Tonyk
veterán
csomagold ki, és a WRT54G_WRT54GL.bin nevű filet pakold fel.
-
csiby222
aktív tag
Talán ugy hogy kihuzod az utp kábeleket utána 30 mpig nyomod a resetet utána kihuzod az áram kábelt megint 30mpig nyomod a resetet utána vissza dugod az áram kábelt megint 30mp reset (nyomva tartod 30mpig a reset gombot ugy értem). vissza dugsz mindent és talán. Nekem ez szokott müködni wrt54gl-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Asztalos klub
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest