- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Embroi
csendes tag
Kösz a segítséget mind a kettőtöknek!
Majd este,ha a család már nem netezik felrakom és majd írom a fejleményeket.Nem az kínai hanem az ellőző
félreérthető voltam: "állítsa be úgy a routert hogy ne dhcp-től kapja a címet. De ugye ezt meg nem lehet.."
. - mivel onnét nem kapja.. -
Embroi
csendes tag
Most az a gép nincs használatban amelyik szaggatja a netet, mert a család agyonverne.
Nem a router beállitásával van gond hanem a géppel van valami. Próbáltam másik routerrel is, raktam bele másik wifis kártyát, új rendszert raktam rá, de mindegyikkel azt csinálja. Már bekapcsolásnál szakad a net és utána minden adat cserénél, pl ha megnyitok egy oldalt és utána a nyitnám a következöt szakadás van, ha kikapcsolom a gépet megint meg szakítja az internet kapcsolatot, de az adat csere gépek között működik tudok másolni, nyomtatni. Ilyenkor amikor nincs bekapcsolva nincs semmi probléma a többi gép hibátlan nem szakad a net.. De szeretném használni azt a gépet is.
Szivesen feltenném a tomatot is ha valaki elmondaná a helyes beállitásokat , és azt is ,hogy mit miért kell úgy állítani, nem értek hozzá, de szeretném megtanulni. -
Embroi
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérem a segitségeteket, hogy van 3 gép wifi hálózaton az egyik már bekapcsoláskor megszakitja az internet kapcsolatot, működés közben kb öt percenként szintén megszakitja, hálózat frissitése után vagy ha nem frissitem akkor is helyre áll a kapcsolat 2-3 perc után de 5 percen belül megint megszakitja a netkapcsolatot.Ha a másik gépből átrakom a wifis kártyat akkor is ugyan ez a hejzet.Nagyon bosszantó dolog és nem tudok rájönni a hibára, nem vagyok egy számitógépes guru. Legyetek szives segíteni, ha tudtok.Router beállitások:
hálózati beállitások
[link]
wan beállitások
[link]
wlan beállitás
[link]A gép TCP/IP beállitás
[link]Mást se a routeren, se a gépen nem állitottam. A többi gép ugyan ezekkel a beállításokkal hibátlanul működnek (persze más IP címmel)
-
Embroi
csendes tag
Firmware frissités közben lefagyott a gépem azóta a routert nem tudom elérni. Lehet bele valahogy életet lehelni? Vagy szerviz?
-
Embroi
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van ,hogy 3gép megy wifin, de az egyik mindig megszakítja az internet kapcsolatot.
Már kártyát is cseréltem benne, új rendszert raktam fel, ip címeket be állítottam, de ugyan azt csinálja, ha bekapcsolom a gépet lelövi az internetet frissités után egy weblapot megnyit a következőnél már megint nincs net.Nem tudok rájönni mi lehet a probléma. Már a firmwarét is lecseréltem dd-wrtre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest