- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.bubo
őstag
-
dr.bubo
őstag
válasz
10GoBall #10496 üzenetére
Mi WAN?
Akkor Bridge módba kell használni, az egyiket. Ha tudja az fw-je akkor a wifinél ki kell választani a bridge módot, meg kell adni a másik router mac cimét és kész, csak wep titkositással működik.
Vagy kliens módba tenni, ha tudja a router, DD-WRT, Tomato firmwarek tudják ezt. -
-
TeeJay
félisten
válasz
10GoBall #10190 üzenetére
eger mellett 3 hete, nekem sorban vitt mindent a villám
telefonkábel, szűrő, modem (D-link 360T), router (Linksys WRT54GL) és a komplett számítógép, szerencsére a samsung monitor megúszta.biztosító ma volt felmérni a kárt, azt mondta egész nap ment jobbra balra annyian jártak még így...
nálam a Linksys router WAN portja ment "csak" ki, szóval netet már nem fog tudni osztani de engem érdekelne hogy lehetne-e használni áthidalónak egy router és 2 asztali gép közé.
meg lehet valahogy ezt oldani?
csak mert van pesten egy router de messze van tőle két asztali gép és 40-50KB/sec sebességtől sehogy sem tudok többet kicsiholni wifi-n aztán megpróbálnám berakni közé a linksys-t hátha tudna valamit javítani a dolgonaki csinált már ilyet segítsen hogy tudom megvalósítani ezt
-
Integra
titán
válasz
10GoBall #108 üzenetére
én a gl routerem 21ezerért vettem. miután először egy dlinket vettem és egy nagy rakat fos volt és garanciában cserélték bontatlanra, lemondtam róla és vettem a linksyst...
szóval a linksys név mögött tudás is van. minőségnek ára van.
én családi házban lakom, vasfödémen keresztül a gyári hozzá tartozó antennával semmi bajom, mind notebook, mind pda simán veszi a jelet és stabil, bár az 54mbitet nem mindig tudja, van hogy csak 48at. 3 szintes ház, és a kertben is fogom a jelét.
végpontoknál mit értesz?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- GPU órajele, Memória órajele nyugalmi állapotban maximum (RTX3080TI)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest