- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.bubo
őstag
-
dr.bubo
őstag
válasz
10GoBall #10496 üzenetére
Mi WAN?
Akkor Bridge módba kell használni, az egyiket. Ha tudja az fw-je akkor a wifinél ki kell választani a bridge módot, meg kell adni a másik router mac cimét és kész, csak wep titkositással működik.
Vagy kliens módba tenni, ha tudja a router, DD-WRT, Tomato firmwarek tudják ezt. -
-
TeeJay
félisten
válasz
10GoBall #10190 üzenetére
eger mellett 3 hete, nekem sorban vitt mindent a villám
telefonkábel, szűrő, modem (D-link 360T), router (Linksys WRT54GL) és a komplett számítógép, szerencsére a samsung monitor megúszta.biztosító ma volt felmérni a kárt, azt mondta egész nap ment jobbra balra annyian jártak még így...
nálam a Linksys router WAN portja ment "csak" ki, szóval netet már nem fog tudni osztani de engem érdekelne hogy lehetne-e használni áthidalónak egy router és 2 asztali gép közé.
meg lehet valahogy ezt oldani?
csak mert van pesten egy router de messze van tőle két asztali gép és 40-50KB/sec sebességtől sehogy sem tudok többet kicsiholni wifi-n aztán megpróbálnám berakni közé a linksys-t hátha tudna valamit javítani a dolgonaki csinált már ilyet segítsen hogy tudom megvalósítani ezt
-
Integra
titán
válasz
10GoBall #108 üzenetére
én a gl routerem 21ezerért vettem. miután először egy dlinket vettem és egy nagy rakat fos volt és garanciában cserélték bontatlanra, lemondtam róla és vettem a linksyst...
szóval a linksys név mögött tudás is van. minőségnek ára van.
én családi házban lakom, vasfödémen keresztül a gyári hozzá tartozó antennával semmi bajom, mind notebook, mind pda simán veszi a jelet és stabil, bár az 54mbitet nem mindig tudja, van hogy csak 48at. 3 szintes ház, és a kertben is fogom a jelét.
végpontoknál mit értesz?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged