- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
lenne egy olyan láma kérdésem, hogy a pinget hogyan befolyásolja a távolság és a falak? értékeket tudnátok adni?
-
-
ALI_G
veterán
válasz
Quent1n #1703 üzenetére
dell jó választás.
Az, hogy egy routert lehet böngészőben beállítani az alap. Én másmilyet még nem is láttam.
Ha nem eredeti firmware-t teszel fel rá, akkor a gari az ugrott, viszont abban nem vagyok biztos, hogyha hozzá való ám újabb softot teszel rá akkor mi van (sok esetben akkor is ugrik a gari, legalább is alaplapoknál ha BIOS-t flashelsz akkor a bolt már sz@rik rád). -
ALI_G
veterán
válasz
Quent1n #1698 üzenetére
hát nekem nincs még ilyenem, csak akarok venni, de eddig ahány normál routerrel találkoztam, egyet se volt nehéz beállítani, ha egy kicsit is értesz a témához és angolul is. A legtöbben van még súgó is, persze csak ilyen kezdetleges, de elég szokott lenni.
laptop vásárlásban segítettem volna, te meg cserébe átböngészhetted volna ezt a topicot
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
magyar cikket tudtok nekem linkelni erről a cuccról? ilyen vételén gondolkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged