- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
Én is ugyanezzel a hibával küzködök. Hiába állitom bármire a router-t nem akar jó lenni. Kiprobáltam már az összes firmware-t de nem lett jó. Addig eljutottam, hogy ha rádugom a gépre a közvetlen net-et, ami fix IP-s wlan internet és beállitom neki ugye a fix IP-ket akkor nyitva van a port. Utána visszadugom a routert, upnp bekapcsolva a gép automatán kéri az IP-t akkor kb 1 napig nyitott a port router-en kersztül is. Ennél tovább sajna én nem jutottam, pedig hidd le kb, 2 hónapja tökölök vele
. Érdekes modon ebbe az 1 napba akárhogy állitom be mindig jó mindegy, hogy fix IP vagy auto, upnp vagy manuális portnyitás, dhcp ki vagy bekapcs. Sajnos nemtudom mi lehet a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Érdekes modon ebbe az 1 napba akárhogy állitom be mindig jó mindegy, hogy fix IP vagy auto, upnp vagy manuális portnyitás, dhcp ki vagy bekapcs. Sajnos nemtudom mi lehet a megoldás.