- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Online gamekben a ping remélhetőleg alacsonyabb lesz, de ezt még nem teszteltem. Mindenesetre 25% gyorsulásnak már mindenképp van létjogosultsága.
Egyébként még a pár hsz-el feljebb említett MMC/SD card mod miatt is jól fog jönni a nagyobb tempó, mivel ha sikerül a műtét, akkor valamivel több dolga lessz mint egésznap csak routolgatni..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eziskamu
addikt
Sok kapcsolatnál igen. Ugyanis ha sok a kapcsolat, nőnek a késleltetések, hisz korlátozott a számítási ereje, valamint nagy sebességű dsl kapcsolatoknál is jól jöhet mert a pppoe kliens is számításigényes, pláne a raspppoe kliens, ha valaki azt használná. Mert a router bírna irányítani 30-40 Mbit/sec-et, PPPoe klienssel 24 Mbit/sec-et, RasPPPoE-val meg vagy 6-7-et. Én is csináltam cikket, mennyit bír a router, de én nem mértem tuningolva.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)