- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rommel6600 #2074 üzenetére
Először is olvasd végig amit írtam. A zárójeles részt is.
A WEP illetve a töbi védelem önmagában szinte semmit nem ér, de kombinálva azzal amit írtam, elfogadható.
Mellesleg, azt már csak feltételezem, hogy kizárólag hacker szomszédaid lehetnek, ha semmiféle védelem nem elég jó neked mert "könnyen fel lehet törni",
Tudod sokan neteznek úgy, hogy a szomszéd netét használják, mivel vagy nincs védve, vagy annyira gyenge hogy márcsak játékból is feltörik. Mivel kompnlett programcsomagkat lehet letölteni, amivel 3 klik és feltörte a hálózatot, megakapja a használható MAC címet és jelszót.(Az elkapott csomagok elemzését pedgi tényelg csak megemlítem, mint jelszó összeszedési módszert)
Használok vezetékes és vezeték nélküli hálózatot is. Nem hiszem, hogy túl sok hacker lenne a környezetemben, de mindenkinek vannak adatai így nekem is, amiket nem szeretne ha bárki elolvashatna, megszerezhetne.
Használj inkább vezetékes hálózatot, a hadsereg is azt használja - nem véletlenül.
Te melyik században élsz? Az 1900-as évek közepén még lehet azt használták. De manapság a vezeték nélküli hálózaté a főszerep.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest