- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni , hogy lehet e olyat csinálni, hogy futtatok egy ftp szervert a gépemen és azt elérjem máshonnan is (pl.: suliból) , és ha lehetséges miket kell beállítani a routeren hogy működjön. (elvileg a routert el tudom érni a máshonnan , sőt ha minden igaz a távoli asztali kapcsolat is működik. csináltam ddns-t, igaz csak úgy próbáltam ki hogy agyan abban a hálózatban beírtam a dinamikus_hoszz:port-ot és így működött remélem ha más gépről próbálom akkor is fog.)
szerk.: tomato firmware van a routeren wrt 54 gl -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Ma reggel felraktama wrt 54 gl routerem re a tomato 1.17-es firmware-t és lenne egy kérsésem , hogy mi az a Administration\ button\led és ott Startup LED-nél a Amber SES meg a White SES.
Szerk.: Úgy néz ki elöbb kérdeztem mit , hogy utánna néztem volna , ha jól gondolom a secure easy setup színét állítja be bekapcsolás után hogy a sárga legyen vagy pedig fehér. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Ma vettem egy Linksys wrt 54 gl routert és az lenne a gondom , hogy a wlan jel annyira gyenge hogy a laptop nem tud hozzá csatlakozni olyan helyen ahol az elöző routerre gond nélkül csatlakozott (smc wbr14- g2)., tudtok ajánlani valami megoldást? Eredeti firmware van rajta. -
Kommy
veterán
A gépenkénti speed limitet a QoS-el el lehet végezni ha jól gondolom.
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Linksys WRT 54 gl routert szeretnék venni , az elso kérdésem az lenne hogy megér e 12700Ft-ot.
A másik meg az , hogy lehet e olyat csinálni, hogy lenne rajta 2 gép kábelem meg 1 gép wifin és hogy pl.: a wifin 1 Mbit-el , ez egyik kábelesen 2Mbit a másik kábelesen pedig 5Mbit-el ha mindegyik gépet használom egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest