Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Virtual Private Network. Leegyszerűsítve: nyitsz egy portot, amin keresztül távolról eléred, és részesévé válsz az egész hálózatnak. Egy kicsit bonyolultabb annál, hogy pár szóban le tudjam írni, én a DD-WRT Wiki-ről okosítottam ki magam, hogyan kell megoldani WRT54GL-lel a VPN-t.
OpenVPN: [link]
A routert utána tudom elérni webes felületen, miután a VPN kapcsolat felépült. A mód pedig ugyanaz, mintha itthon kapcsolódnék a hálóra, ugyanúgy megkapom az itthoni IP címem, stb. Számomra hasznos...
De nem csak erre jó: két különálló hálózatot is ösze tudsz kötni vele, ahol az összekötő közeg maga az Internet. Kell pl. két WRT54GL. Az egyik routeren fut egy VPN szerver, míg egy másik ugyanilyen csatlakozik hozzá, így a már eggyé vált két hálózat gépei látják egymást.
Régóta van már ez a VPN technika, csak pl. kishazánkban ugye eddig a szélessávú net hiánya, vagy drága mivolta akadályozta a terjedését.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Veszek RTX 4070!!
- DJI Pocket 2 akciókamera (Not for Sale verzió gyártói sample)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest