- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android dual SIM okostelefonok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Na most vagyok bajban olvasgatom az oldal és van ez a rész
What versión should I use? / ¿Que versión debo instalar?
*- 1.23.8025 For Router with wireless (wl0_corerev) < 9 / Para routers con revisión del hardware wireless < 9
*- 1.23.8513 ND For Router with wireless (wl0_corerev) => 9 / Para routers con revisión del hardware wireless = > 9
*- 1.23.8620 ND + USB from TB version + RAF features (IP/MAC Limiter). For ASUSTEK Router and USB available socket. / Para routers ASUS con USB
How to find the wireless hardware revision? / ¿Cómo conocer la revisión del hardware wireless?
Enter in terminal mode and Telnet the router / Entrar en modo terminal y telnet al router
root@WRT54GL:# nvram show | grep wl0_corerev
wl0_corerev=9
When digit is =>9 then use ND version. If <9 use normal version / Si el dígito es > 9 usar versión ND, si es menor usar versión normalmegcsináltam, hogy bejelentkeztem és utánna a wl0_corerev=9 et adta eredményül, ezek szerint nekem az ND-s kéne de ha azt letöltöm abban van egyetlen fájl ami a tomato.trx névre hallgat a másikban viszont van WRT54G_WRT54GL.bin fájl és most nem merem felrakni nehogy elrontsam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest